Wild Rose

Wild Rose

Durf jij jouw wilde kant te laten zien? Dan is Wild Rose, het nieuwe parfum van Avril Lavigne, echt iets voor jou. Een fris parfum voor stoere, rock girls. Net als Avril Lavigne!


Wild thing
De geur die je draagt speelt een grotere rol dan je denkt. Het geurtje dat je draagt zegt namelijk (onbewust) heel veel over jouw karakter. Kies je voor een zoete geur, dan kom je zachtaardig over. Ben jij een liefhebber van zware parfums, dan sta jij waarschijnlijk graag in the spotlight. Wil jij een frisse, stoere indruk achterlaten? Probeer dan eens Wild Rose.

De geur
Wild Rose is een sprankelende mix van zomers geel fruit, vochtige bloemen en zoete houtnoten voor een frisse vrouwelijke geur. Zo zit ruik je bijvoorbeeld mandarijn, maar ook blauwe orchideeën en zelfs crème brûlée, wat de geur een ondeugende, zoete aantrekkingskracht geeft. Perfect om jouw ‘wild side’ tevoorschijn te toveren!

De flacon
De flacon van Wild Rose sluit mooi aan op haar voorganger Forbidden Rose. Natuurlijk is rozengeur ook in dit nieuwe parfum verwerkt. Want rozengeur zit in alle de geuren van Avril Lavinge. De flacon heeft met zijn bijzondere vorm een wat zachtere uitstraling dan de hoekige paars zwarte Forbidden Rose. De kleurencombinatie van diverse tinten roze geeft het flesje een dromerige uitstraling. Onder de roze roosvormige dop vind je een verrassing: een ring met rozen en prikkeldraad, een lieve en tegelijk stoere accessoire!

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Bekijk de video
Bekijk de backstage video

Wil jij niet alleen stoer en fris zijn, maar ook zo ruiken? Wild Rose Eau de Parfum is verkrijgbaar vanaf €17,- (15ml). De collectie bevat ook een geurige shower gel, body lotion en deodorant (150 ml).

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...