Welke toiletspullen mogen mee in de handbagage?

Welke toiletspullen mogen mee in de handbagage?

Wil je graag al je toiletspulletjes in de cabine van het vliegtuig binnen handbereik hebben? Dan weet je met deze checklist precies wat in je toilettas mag.


Wanneer je een vliegreis maakt, kun je de veiligheidsvoorschriften maar best serieus nemen! Voor je vertrek heb je natuurlijk al goed nagedacht over welke beautyproducten je wil meenemen, maar in de cabine is maar hooguit 100 ml van elk product toegestaan. In de koffer die in het ruim gaat kun je alle producten stoppen die je mee wilt nemen voor de reis, maar wat stop je in je toilettas in handbagage behalve de standaard toegestane spullen zoals een tandenborstel, tandpasta en deodorant? Dit zijn de 5 schoonheidsproducten die je bij de hand wilt hebben tijdens de vlucht.

Wat neem je mee? Een BB cream

De BB cream is de nieuwste cosmeticatrend van de afgelopen jaren. De letters BB staan voor ‘blemish balm’, wat betekent dat de crème vlekjes en oneffenheden dekt. Hij werkt hydraterend als een lichte fond de teint waardoor je al snel een natuurlijke en stralende teint krijgt. Het voordeel van de BB cream is dat hij niet veel make-up of onderhoud vergt. Hij is zelfs perfect geschikt voor de vette huid. En als je naar een zonnige, warme bestemming reist houd je hem graag binnen handbereik voor een geregelde hydratering van je huid: twijfel niet en stop hem ook in je strandtas.

Een kleurende lippenbalsem

Wat stop je in je toilettas? In de lente en de zomer zul je liever een kleurende lippenbalsem dans een klassieke lippenstift bij je willen hebben. Die zijn bovendien in een hele waaier van kleuren te vinden en houden je lippen urenlang in perfect hydratering. Handige tip: je gekleurde lippenbalsem kun je ook makkelijk als blush aanbrengen.

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Mascara in je toilettas

Ga nooit de deur uit zonder mascara. Als je je afvraagt wat je in je toilettas stopt, dan is dit het eerste op je hygiënespullen na. Voor een instant glamour look breng je de mascara aan op je wimpers, zowel boven als onder: je oogopslag wordt op slag fris en intens. Gewoon onmisbaar in je handtas!

Een crème of hydraterende melk voor het lichaam

Een crème met karitéboter moet permanent in je toilettas zitten. In het vliegtuig mag je tot 100 ml hydraterende crème meenemen, onmisbaar voor droge handen. Extra aan deze crème of hydraterende melk is zijn lekkere geur! En vooral als je een scheermesje voor je benen gebruikt, smeer je ze daarna best in met een hydraterende melk.

Reinigingsdoekjes

Als je huid niet al te gevoelig is kun je natuurlijk de stalen gebruiken die je in de hotelkamer vindt. Denk er gewoon aan eerst je make-up te verwijderen met reinigingsdoekjes om ’s nachts geen verstopte poriën te krijgen. Je kunt ook een pak reinigingsdoekjes op het nachtkasje laten liggen voor avonden waarop je te lui of te moe bent om je gezicht te ontschminken voor je naar bed gaat.

En jij, welke spullen heb jij altijd bij de hand in je toilettas?

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279