Weg met die wallen!

Weg met die wallen!

Een stap voor stap plan om ontsierende kringen voorgoed vaarwel te zeggen.


Tip: kringen lopen niet tot aan de buitenhoek van je ogen dus hoef je daar ook geen concealer aan te brengen want die zal enkel de fijne lijntjes accentueren.

Waarom ik?

Kringen zijn deels genetisch bepaald maar andere factoren spelen ook een belangrijke rol zoals je eetgewoontes, gebrek aan slaap, dehydratatie, veroudering en blootstelling aan de zon. Slaap op een goed kussen dat je hoofd voldoende ondersteunt en zo het draineren bevordert, haal zo veel mogelijk antioxidanten uit je voeding en drink voldoende water.

Ready

Breng een oogverzorging aan die speciaal ontwikkeld is om wallen en kringen tegen te gaan met ingrediënten zoals Kojic acid, zoethout, vitamine C en K die de huid versterken, de oogcontour draineren en pigmentatie corrigeren. Laat een minuut inwerken.

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Set

Hoewel een fond de teint minder dekking biedt dan een concealer is hij soms voldoende als je kringen niet overdreven donker zijn. Begin dus altijd eerst met een beetje fond de teint en voor meer dekking kan je die het beste deppen en niet uitstrijken.

Go

Je concealer mag maar één of twee schakeringen lichter zijn dan je fond de teint en moet een warme tint hebben (geel, perzik of abrikoos) eerder dan een koude. Breng aan in de binnenhoeken van je ogen en langs je neus.

And smile!

Poeder meteen lichtjes af zodat de concealer niet in de fijne lijntjes uitloopt. Vermijd blauwe, groene en mauve oogschaduw en kies eerder voor warme natuurlijke kleuren, goud en perzik. Krul je wimpers met een tang en breng een gulle laag mascara aan maar alleen op je bovenste wimpers. Trek de volle aandacht op je mond met flashy lippen en… smile!


Ontdek al onze mode & beauty tips op Style United

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

pakhuis01

pakhuis01

gemeld

ik gaan het proberen bedankt voor de tip

  • melden
figiduk

figiduk

gemeld

De oogcreme van no7 is top hieronder! Blauwe kringen en wallen verdwijnen als sneeuw voor de zon, moet je echt eens proberen.

  • melden
Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279