Alles over epileren

Voor het eerst epileren

Geef je dochter wat tips als ze voor het eerst elektrisch epileert. Haar beloning: tot wel 4 weken een gladde huid!


Hoe pak je epilatie in het begin aan?
Zoals je wellicht al uit ervaring wist, heb je wat geduld en doorzettingsvermogen nodig als je je voor de eerste keer epileert. Samen met je dochter kun je dit vierwekenprogramma volgen.

1. Eerste keer in de eerste week
Dochter: als je voor de eerste keer een epilator gebruikt, begin dan met een minder gevoelige zone zoals het stuk van je been dicht bij het scheenbeen. Dankzij de massagekop epileer je met de Silk-Épil 5 Wet & Dry van Braun in alle zachtheid onder de douche of in bad. Probeer ook eens de huid die je gaat epileren wat strak te trekken tussen duim en wijsvinger.
Moeder: leer haar hoe ze het best te werk gaat door haar de juiste technieken te tonen.

2. Tweede keer – tweede week
Dochter: epileer de zone van vorige week nog een keer. De epilator neemt nu de haartjes van vorige week mee die zich nog onder de huid bevonden, in de zogenaamde rustfase. Als je wilt, kun je nu een wat grotere zone epileren.
Moeder: Kijk ook even met haar welke lichaamszones makkelijk te epileren zijn.

Braun Silk-épil 9
Braun Silk-épil 9
(28)

Ontdek nu!

3. Doorzetten in de derde week
Dochter: herhaal de handelingen van vorige week. Je zult merken dat de haartjes op de geëpileerde zones bijna niet terug gegroeid zijn. Je kunt dus nu andere stukken epileren.
Moeder: zorg ervoor dat ze ook goed haar lichaam hydrateert na het epileren.

4. En je bent ermee weg vanaf de vierde week
Dochter: je hebt nu de juiste handelingen te pakken en bedient je epilator als een expert. Nu ben je klaar om je volledige benen te epileren, met gemak!
Moeder: missie geslaagd, je hebt je dochter geholpen om haar eerste epileerervaring tot een goed einde te brengen. Beloon jezelf met een heerlijke ijscoupe (of cocktail), om jullie streelzachte benen te vieren.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Perfect epileren… hoe doe je dat?