Verwen je voeten

Verwen je voeten

Als je de hele dag aan het rennen bent om je to do list af te werken, sta je er niet altijd bij stil hoeveel je arme voeten moeten doorstaan. Geef ze eens per week een klein beetje liefde en ze zullen je eindeloos dankbaar zijn. Niet alleen dragen goedverzorgde voeten bij aan jouw elegante verschijning, maar het verzorgen en verzachten is op zich ook al een geweldige stress-buster!


1. Verwenbadje Begin door je voeten te laten weken in wat hydraterende bubbels – je hebt hier niets specials voor nodig, alleen een badkuip of teiltje en je favoriete badschuim.

2. Scrubben maar Dep je voeten droog en scrub ze met een puimsteen, of nog beter, een speciale voetenscrub.

3. Nette nageltjes Werk je nagels bij met een nagelknipper en vijl ruwe randjes weg. Verkleurde stukjes geef je een goede beurt met een nagelbuffer – je voeten zitten vaak verstopt in je schoenen en teennagels hebben dus weinig kans om zichzelf van dode cellen te ontdoen.

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

4. Twee minuten massage Nu komt het allerbeste moment van je doe het zelf-pedicure: verwen je voeten met een goede massage met een super hydraterende crème en besteed extra aandacht aan de droge plekjes achter op je hiel en bij je tenen waar je schoenen tegenaan wrijven.

5. Vleugje kleur Geef je voeten een vrolijke finish met je lievelingsnagellak en je hebt het perfecte excuus om nog even lekker met je benen omhoog te zitten terwijl je teennagels drogen!

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

dieneke

dieneke

gemeld

Goed dat hier aandacht aan wordt besteed.

  • melden
Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...
Swiffer Vloerreiniger: favoriet van Ambassadeur.

Swiffer Vloerreiniger: favoriet van Ambassadeur.

"

Echt enthousiast over Swiffer! De Vloerreiniger is een uitkomst! Ideaal voor onder bed, de bank en de trap! Dat is een plek waar elke dag weer haar, vuil en stof ligt en ik altijd zat te klungelen met de kruimelzuiger. Vloerreiniger is mijn favoriet!

"

Door Ambassadeur
Melanie2015