Tips voor een stralende huid

Tips voor een stralende huid

Wil jij ook een mooie en verzorgde huid? Lekker in het Leven heeft 7 verzorgingstips voor een stralende en jonger uitziende huid voor je op een rijtje gezet.


Tip 1: Speciale nachtcrème – zeker doen!

De huid heeft 's nachts andere behoeftes dan overdag. Je kunt de nachtelijke reparatie- en regeneratieprocessen ondersteunen door middel van de juiste verzorgingsproducten, bijvoorbeeld een nachtcrème!

Tip 2: Creëer verzorgingsrituelen

Maak er een gewoonte van om je huid 's ochtends en ’s avonds te verwennen met een vast verzorgingsritueel. Dit is de basis voor een mooie en goed doorvoede huid!

tipsTip 3: Reinig de huid

Reinig je huid 's morgens en 's avonds met een reinigingsproduct dat bij jouw huidtype past. Zo kunnen de actief verzorgende ingrediënten van jouw beautyproducten (die je er vervolgens opsmeert) hun werk het beste doen.

Tip 4: Extra dosis vocht

Verwen je huid één keer per week met een extra dosis vocht: breng voordat je gaat slapen een hydraterend masker aan en verheug je op een verzorgde en stralend schone huid in de ochtend!

regenerist-3-zone-super-verstevigend-serum-1
Regenerist 3-zone super verstevigend serum
(5)

Ons meest geconcentreerde serum hydrateert voor een opvallend steviger uitziende huid.

Ontdek nu!

Tip 5: Anti-Aging Made Easy

Op de lange termijn kun je de vorming van rimpels niet voorkomen, maar je kunt jouw rimpels wel verzachten door verzorgende producten met anti-aging ingrediënten te gebruiken. Zelfs vrouwen van 20 jaar kunnen zulke producten al gebruiken. Vergeet trouwens niet om je hals en decolleté in jouw beautyritueel op te nemen. Tip: gebruik voor je gezicht, hals en ‘deco’ het Olaz Regenerist 3-Zone Super Serum.

Tip 6: Zonnebrandcrème

De Uv-straling in het zonlicht kan je huid beschadigen en levert ook een belangrijke bijdrage aan de vorming van rimpels. Het is dus verstandig om dagelijks een crème met ten minste SPF 15 te gebruiken.

Tip 7: Verfrissende massage

Een gezichtsmassage kan wonderen verrichten: masseer na het reinigen zachtjes je gezicht in een cirkelvormige beweging gedurende ongeveer 2 minuten. Je gezichtsspieren ontspannen en de bloedsomloop wordt gestimuleerd. Een lekkere opfrisser voor s’ morgens of gewoon tussendoor!

Ben je op zoek naar een nachtcrème? Probeer dan eens Olaz Regenerist Nacht Vernieuwend Elixer of Olaz Total Effects 7-in-1 Anti veroudering verstevigende nachtcrème. Bekijk de beoordelingen of laat zelf een beoordeling achter!

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279