Thuispedicure in 5 stappen

Thuispedicure in 5 stappen

Voor zachte poezelige voetjes hoef je niet naar een schoonheidssalon. In vijf stappen geef je jezelf gewoon lekker thuis een professionele pedicure.


1. Weken:

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

bereid je voeten voor door ze te laten weken in een ontspannend warmwaterbadje. Voeg wat geurzout toe. Het verzacht vermoeide voeten en verhoogt het spa-gevoel.

   
   

Scrubben

2. Scrubben:

als je niet zoveel tijd hebt, kun je snel scrubben met een korrelige scrub. Schenk extra aandacht aan je hielen, de bal van je voet en de onderkant van je dikke teen. Als je wat meer tijd hebt, dep je voeten dan droog en gebruik na de scrub een voetvijl om harde stukjes weg te wrijven. Fijn voor erbij: zet een ontspannend muziekje op en schenk jezelf een kopje thee in.

   
   

Nagels vijlen

3. Nagels vijlen:

knip je nagels met een nagelknipper of vijl ze mooi rond. Vijl altijd in één richting, heen en weer-bewegingen kunnen je nagel beschadigen. Na het vijlen wrijf je ribbeltjes en vlekjes op je nagels weg met een 'buffer' (glad blokje dat je nagels egaliseert en doet glanzen).

   
   

Vocht inbrengen

4. Vocht inbrengen:

breng een goede moisturizer aan op de boven- en onderkant van je voeten, en focus extra op de veel belaste gebieden. Wil je het extra goed doen, doe dit dan net voor het slapengaan en trek katoenen sokken over de crème. Ze zullen het vocht 's nachts vasthouden. Als je weinig tijd hebt, ga dan over op de volgende stap.

   
   

tenen

5. Afwerken:

de laatste stap is het toevoegen van de finishing touch: nagellak, een mooie glans of een glanzend toplaagje, kies zelf maar. Plan genoeg droogtijd in. En omdat je niet naar huis hoeft te rijden in je flipflops, heb je geen enkel excuus voor vlekken!

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

anonymous-

anonymous-

gemeld

kan zo een deugd doen

  • melden
Jeancleo

Jeancleo

gemeld

Leuk, ga ik vanavond maar weer eens doen.

  • melden
Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Lekker in het Leven
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279