Thuis ontspannen: gezichtsmassage

Thuis ontspannen: gezichtsmassage

Wil je je huid er graag levendig en stralend uit laten zien zonder naar een dure salon te gaan? Geef jezelf een gezichtsmassage en je huid zal weer stralen!


Ben je opzoek naar een manier om je huid er levendig en stralend uit te laten zien, maar heb je geen zin om hiervoor naar een dure salon te gaan? Probeer een gezichtsmassage. Je kan het eenvoudig zelf thuis doen wanneer het jou uitkomt.

Door een gezichtsmassage verbetert de bloedcirculatie, waardoor vocht en afvalstoffen beter afgevoerd kunnen worden. De gezichtsmassage kan je het best in de ochtend doen met je favoriete reinigingsproduct of in de avond met een vocht inbrengende crème of serum. Probeer het elke dag te doen of in ieder geval wanneer je er tijd voor hebt. Je zult het verschil snel merken met de volgende tips:

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid
  1. Begin met een schoon gezicht. Gebruik een paar druppels gezichtsreinigingsmelk, vocht inbrengende crème of massage olie en breng dit op je vingertoppen aan. Door een van deze drie te gebruiken, zal je huid gladder worden waardoor geen beschadigingen optreden. Mocht het nog niet glad genoeg aanvoelen, dan kun je het best nog meer reinigingsmelk, crème of olie gebruiken.
  2. Start met de vingertoppen bij de neus en verspreid de crème of olie over je wangen richting de oren. Ga vervolgens met de vingertoppen via de zijkant van het gezicht richting de nek en stop bij het sleutelbeen. Herhaal dit vervolgens vijf tot tien keer.
  3. Verplaats naar de kaaklijn door de vingertoppen op de kin te plaatsen en ze vervolgens richting de oren langs de kaaklijn te bewegen. Probeer gelijkmatig druk te zetten tijdens de massage. Dit vermindert het vasthouden van vocht rondom de kaak en draagt bij aan een stevigere kaaklijn. Herhaal dit vijf tot tien keer achter elkaar.
  4. Plaats een paar druppels crème of olie op de achterkant van je handen. Plaats ze onder je kaak en maak lange bewegingen richting de oren. Herhaal dit vijf tot tien minuten.
  5. Streel zachtjes met beide handen van de nek naar beneden. Start bij de kin en verplaats langzaam richting de nek. Herhaal dit vijf tot tien minuten. Maak daarna de beweging omgekeerd, van beneden naar boven en herhaal dit tevens vijf tot tien keer.
  6. Plaats de middel- en wijsvinger boven de lippen, onder de neus. Maak kleine ronddraaiende bewegingen richting de hoeken van de mond en de kin. Dit helpt het voorkomen van rimpels bij de lippen en de zijkant van de mond. Herhaal dit vijf tot tien minuten lang.
  7. Plaats de vingertoppen aan de zijkant van de neus en maak kleine ronddraaiende bewegingen richting de brug van de neus. Herhaal dit vijf tot tien keer achter elkaar.
  8. De ogen vereisen speciale aandacht. Plaats de middelvinger onder de wenkbrauw. Volg de vorm van de wenkbrauw naar de zijkant van het gezicht toe. Je volgt in principe de cirkel van de oogkas. Dit helpt wallen te verminderen rondom de ogen. Herhaal dit 5 tot 10 keer.
  9. Voor het voorhoofd, plaats de vingertoppen tussen de wenkbrauwen. Maak kleine ronddraaiende bewegingen om de vervelende lijnen tussen de wenkbrauwen te verminderen. Herhaal dit 5 tot 10 keer lang.
  10. Veeg met de vingertoppen over het hele voorhoofd richting de zijkant van het gezicht. Doe dit ook vanaf de wenkbrauwen richting het haar. Herhaal dit tevens vijf tot tien keer.

Het is een goed idee om de gezichtsmassage in je beautyroutine te verwerken. Neem vijf minuten de tijd als je haast hebt of neem langer de tijd voor wat ontspanning. Je huid zal hierna stralen en er een stuk jonger uitzien. En welke vrouw wil dat nou niet?

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279