Ontdek Replay Jeans Original: For Him & For Her

Ontdek Replay Jeans Original: For Him & For Her

Replay Jeans Original is een geur die zowel klassiek als trendy is. Een heerlijke twin fragrance voor hem én voor haar!


Voor modebewuste mannen en vrouwen

Jij hebt vast ook een lievelingsjeans. Zo eentje waarin je je lekker voelt en die jou perfect past. De nieuwe geuren van REPLAY zijn geïnspireerd op je favoriete spijkerbroek. Hoe cool is dat? De naam 'Original' past hier dan ook heel goed bij. Want om original te zijn, moet je jezelf zijn. En dames, er is niks aantrekkelijker dan jezelf durven zijn!

De geuren: de essentie van originaliteit

Hoe creëer je nu 2 geuren die originaliteit uitstralen? Het draait allemaal om de details! Net zoals het ontwerpen van een goede jeans een kunst is, draait het bij de ontwikkeling van een parfum om geuren op een nieuwe en verrassende manier te gebruiken. Daarom bevatten allebei de REPLAY Jeans Original fragrances klassieke elementen. Voor vrouwen rozen, fresia en bergamot en voor mannen koriander. Deze klassiekers zijn aangevuld met frisse en spannende nieuwe elementen zoals framboos en peer For Her en munt en artemisia For Him. Het resultaat: 2 originele, moderne classics met een perfect evenwicht tussen sensualiteit en speelsheid.

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

De geuren: de essentie van originaliteit

De verpakkingen zijn geïnspireerd op de REPLAY denim lijn, met leuke spijkerbroek details. De etiketten op de flacons lijken zelfs op echte jeans labels! En bij de For Her geur is de achterkant van het flesje met een lief bloemenreliëf versierd.

Tip: verras jouw lief (stoere zoon, broer of oom) met REPLAY Jeans Original For Him. Verwen jezelf met de REPLAY Jeans Original For Her Eau de Toilette of Bodylotion.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...