Olaz Total Effects

Olaz Total Effects

Total Effects combineert 7 anti-verouderingsvoordelen in 1 oplossing voor een zichtbaar jonger uitziende huid.


Met de unieke “Vita-Niacin” formule, bestrijdt Total Effects de 7 tekenen van huidveroudering:

 1. fijne lijntjes en rimpels
 2. onregelmatige huidstructuur
 3. niet-egale huidtint
 4. doffe huid
 5. zichtbare poriën
 6. verlies van stevigheid
 7. droge huid

Belangrijkste ingrediënten: Vita-Niacin Complex bestaande uit Niacinamide, Pro-Vitamine B5, Vitamine E
Bewezen resultaten: Bestrijdt de 7 tekenen van huidveroudering door onder andere de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels zichtbaar te verminderen voor een jonger uitziende huid.Stap 1. Reinigers
Reinigers – Reinigen van het gezicht is een essentieel onderdeel van je dagelijkse verzorging. Het is belangrijk om alle vuilrestjes, zweet en make-up te verwijderen. Bovendien helpen de Olaz Total Effects reinigingsproducten de 7 tekenen van veroudering te bestrijden.

Stap 2. Serum
Serum – is een transparante, melkachtige substantie die meer geconcentreerde actieve bestanddelen bevat dan een verzorgingscrème. Bovendien wordt door het gebruik van een serum, onmiddellijk na de reiniging, je dag- of nachtcrème nog beter opgenomen. De ideale combinatie dus voor een efficiëntere verzorging. Olaz Total Effects serum bevat krachtige multi-vitaminen en intense vochtinbrengers die onmiddellijk de 7 tekenen van huidveroudering bestrijden.

Regenerist CC Cream - Lichte huidtint - SPF15
Regenerist CC Cream - Lichte huidtint - SPF15
(7)

Deze 3-in-1 formule bevat een intensief serum, een anti-verouderingsdagcrème (met SPF15) en een vleugje foundation.

Ontdek nu!

Stap 3. Dagcrème
Dagcrème – de anti-verouderingsoplossing voor een jonger uitziende huid in 1 potje. In dit uitgebreide assortiment vind je beslist de dagcrème die bij jou past. Wens je een Total Effects dagcrème met een ingebouwde foundation dan is de BB cream iets voor jou. Voor wie meer verwacht en op zoek is naar een product dat de huid meteen egaal en stralend van tint maakt, en bovendien ook steviger van structuur, is de CC cream het geschikte product. En voor de gevoelige huid heeft Total Effects een dagcrème zonder parfum om het risico van de allergische reacties te verminderen.

Stap 4. Nachtcrème
Nachtcrème – helpt je huid te herstellen terwijl je slaapt. Deze niet-vette formule absorbeert diep in je huidoppervlak en vermindert zichtbaar de verschijning van fijne lijntjes en rimpels voor een jonger uitziende huid.

Stap 5. Gespecialiseerde behandeling
Gespecialiseerde behandeling – voor de huid rondom je ogen. De huid rond de ogen is veel dunner en kwetsbaarder dan de rest van het gelaat en vraagt daarom ook aangepaste verzorging. Deze parfumvrije crème vermindert de verschijning van donkere kringen en wallen. Hydrateert intensief de droge huid en vermindert zichtbaar fijne lijntjes en rimpels.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Renske

Renske

gemeld

Hoe weet je welke tint dagcreme je moet gebruiken bij jou huid?

 • melden

Zeer schoon en hygienisch door flaconsluiting en makkelijk in gebruik.

 • melden
Namareni

Namareni

gemeld

Iemand enig idee waar ik proefmonsters van de cc cream kan krijgen?

 • melden
ingridst

ingridst

gemeld

Kan iemand mij vertellen of de Olaz Total Effects dagcreme met een touch of sunshine nog in de dondere kleur wordt geleverd? Dus de diepe zomerse gloed. Ik kan deze nergens meer vinden.......

 • melden

jointhat

gemeld

Ik gebruik elke dag de parfumvrije dagcreme. Dit doe ik al zo'n 3 jaar. Deze is Jetske proof.... google maar eens. Een goede site met veel info voor de huid.

 • melden
Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...