Olaz Regenerist

Olaz Regenerist

De Olaz Regenerist lijn biedt geavanceerde anti-verouderingsproducten die helpen om de huid te vernieuwen en te zorgen voor een zichtbaar jongere huid zonder drastische maatregelen. Speciaal ontwikkeld en geformuleerd met krachtige ingrediënten inclusief het unieke Olaz amino-peptide complex.


Regenerist producten bevatten verder ingrediënten zoals Pro-Vitamine B5 en glycerine. Olaz Regenerist werkt niet alleen voor een gladdere en steviger uitziende huid, maar helpt ook om de huid zichtbaar te vernieuwen en de natuurlijke vochtbarrière van de huid te verbeteren.

Belangrijkste ingrediënten: Amino-peptide complex, Glycerine, Niacinamide, Vitamine E
Bewezen resultaten: Stimuleert de vorming van collageen, vermindert de zichtbaarheid van donkere kringen en zorgt voor een indrukwekkend jonger uitziende huid in slechts 3 weken.

Stap 1. Serum
Serum – is een transparante, melkachtige substantie die meer geconcentreerde actieve bestanddelen bevat dan een verzorgingscrème. Bovendien wordt door het gebruik van een serum, onmiddellijk na de reiniging, je dag- of nachtcrème nog beter opgenomen. De ideale combinatie dus voor een efficiëntere verzorging.

Stap 2. Hydraterende dagcrème
Dagcrème – helpt grondig de strijd aan te gaan tegen de verschijning van fijne lijntjes en rimpels met een combinatie van een Olaz vochtinbrengende crème en geavanceerde micro-vullende poeders die helpen om het oppervlak van de huid gladder te maken en onmiddellijk fijne lijntjes zichtbaar te ontspannen. Bovendien wordt je huid gehydrateerd dankzij de formule met biopeptide+B3 complex en helpt deze de verschijning van rimpels na enige tijd te reduceren.

Regenerist CC Cream - Lichte huidtint - SPF15
Regenerist CC Cream - Lichte huidtint - SPF15
(7)

Deze 3-in-1 formule bevat een intensief serum, een anti-verouderingsdagcrème (met SPF15) en een vleugje foundation.

Ontdek nu!

Stap 3. Hydraterende nachtcrème
Nachtcrème – wordt aangebracht na het reinigen van de huid zonder daarbij de hals te vergeten. Terwijl je slaapt hydrateert Olaz Regenerist je huid uur na uur en helpt je huid te herstellen.

Stap 4. Gespecialiseerde behandeling
Gespecialiseerde behandeling – voor de huid rondom je ogen. De huid rond de ogen is veel dunner en kwetsbaarder dan de rest van het gelaat en vraagt daarom ook aangepaste verzorging.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Kimmel

Kimmel

gemeld

Voor mij persoonlijk is het niets vind het niet intrekken blijft als een soort vette laag op mn gezicht liggen

  • melden
Roos

Roos

gemeld

Zo jammer dat er geen ongeparfumeerde lijn is (met spf). Anders was ik geheel overgestapt naar Olaz. Een aantal jaar geleden was er de ongeparfumeerde lijn Olaz Professional en die was perfect.

  • melden
Rebec

Rebec

gemeld

Kan je ze niet eerst uitproberen?

  • melden
jaaazeetie

jaaazeetie

gemeld

Sta op het punt deze set of die van clinique te kopen. Kan ik de producten eerst testen?

  • melden
Linda03

Linda03

gemeld

Het zou zo fijn zijn als de regeneristcreme met spf 30 ook zonder parfum verkrijgbaar zou zijn.

  • melden
Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279