Mooie lippen, ook in de winter

Mooie lippen, ook in de winter

Mooie lippen zijn vol van vorm, zacht en glad en ze hebben een gezonde kleur. Maar hoe hou je lippen ook in de winter mooi?


winterlippen

Stap 1: Hoe zitten je lippen in elkaar
De huid van je lippen is dun en heeft geen talg- of zweetkliertjes. Daarom zijn ze veel gevoeliger voor kloofjes of barstjes. Bij schraal weer hebben je lippen het extra zwaar. De kou van buiten droogt ze uit, en de droge warmte binnen maakt het alleen nog maar erger.

Stap 2: Een lekkere scrub
’s Avonds kun je je lippen zachtjes scrubben. Bijvoorbeeld met een tandenborstel of een droge handdoek. Daarna verwen je ze met een laagje nachtcrème. Door het scrubben worden dode huidcellen verwijderd en de crème kan goed intrekken.

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

winterlippen

Stap 3: Verzorg je lippen de ganse dag
Om schade te voorkomen voedt je je lippen elke dag met een goede lippencrème of -boter. Je kan ook een lekkere verzorgende lipstick gebruiken. Belangrijk is dat je ze de hele dag bijwerkt.

Stap 4: Geen slechte gewoontes
Lik niet langs je lippen. Dit droogt ze alleen maar sneller uit. Niet op je lippen bijten en blijf van de korstjes en velletjes af. Als je die er aftrekt dan krijg je alleen maar grotere wondjes.


Ontdek al onze mode & beauty tips op Style United

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

PAMMS

PAMMS

gemeld

Een SOS crème helpt goed tegen gesprongen lippen, je bent er zo vanaf.

  • melden

Rappange

gemeld

Overdag bij koude doe ik vaak even een laagje Purol op de lippen. Wel vettiger, maar het sluit niet alles af.

  • melden
janedoe1

janedoe1

gemeld

Nachts kun je je lippen verwennen met een laagje nachtcrème. Die crème kan haar werk het beste doen als je je lippen van tevoren even zachtjes scrubt. Bijvoorbeeld met een tandenborstel of een droge handdoek. Dode huidcellen worden daarmee verwijderd en de crème kan goed intrekken.

  • melden
Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279