Lief voor je voeten

Lief voor je voeten

Je voeten dragen je, ze brengen je waar je maar wilt en ze moeten nog een leven lang mee. Reden genoeg om goed voor ze te zorgen. 7 tips!


lief voor je voeten

Tip 1: drogen en nog eens drogen

Was je voeten elke dag met een zachte zeep. En vooral: droog ze zorgvuldig af met een schone handdoek, ook tussen je tenen. Zo voorkom je vervelende jeuk, pijnlijke kloofjes en schilfers, oftewel een onaangename schimmelinfectie.

Tip 2: codewoord leder

Of je dat nu een vies idee vindt of niet, je voeten verliezen elke dag een borrelglaasje vocht. Draag daarom iedere dag een ander paar schoenen. Het paar dat je gisteren aan had kan zo helemaal drogen. En hoe modieus andere materialen ook mogen zijn: echt leer blijft de beste keuze.

Tip 3: de juiste sokken
Vergeet sokken in synthetische materialen. Kies voor katoen, wol of geniale nieuwkomer bamboe. Natuurlijke materialen laten je voeten ademen, zijn prettiger om te dragen en doen wat ze moeten doen: vermijden dat je klamme en oververhitte voeten krijgt. En bezoek van schimmels en bacteriën.

lief voor je voeten
Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Tip 4: leve de slippers

Dol op sporten, zwemmen en wellness? Bacteriën en schimmels ook! Draag slippers in de sauna, het openbare zwembad en de doucheruimte van je sportclub om besmetting te voorkomen.

Tip 5: go see the doctor

Wondjes die moeilijk genezen, pijn aan je tenen of voetzolen of last van hardnekkige wratjes? Niks flauw en niets om je voor te schamen. Laat je voeten gewoon aan je huisarts zien. Hij kan je indien nodig doorverwijzen naar een dermatoloog, medische pedicure of pedoloog.

Tip 6: poezelig zacht
Harde hielen kunnen pijnlijke kloven krijgen en zijn ook niet echt mooi om naar te kijken. Met een voetvijl of puimsteen borstel je iedere week de dode huid van je hielen voor poezelig zachte en sandaalwaardige voetjes!

Tip 7: de mmm van masseren

Masseer je voeten minstens één keer per week met een heerlijk geurende massageolie of een speciale voetcrème. Of nog beter: laat ze masseren door je gewillige partner of een professional. Ook een bezoek aan de pedicure is zeker geen overbodige luxe, zelfs niet voor de gezondste voeten.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Diana206cc

Diana206cc

gemeld

Tip 7: gebruik voetenspray van het Kruidvat, ideaal tegen stranspirerende voeten.

  • melden
Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Lekker in het Leven
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279