Laag na laag

Laag na laag

Breng je huidverzorgingsproducten niet zomaar lukraak aan. Respecteer de juiste volgorde en je krijgt een schitterend resultaat.


Lichte producten op waterbasis zoals serum, gels en lotions moeten eerst op je huid aangebracht worden, omdat ze niet door dikkere crèmes kunnen. Daarna stap je over op je crèmes. Verspreid de producten egaal op je huid, maar wrijf ze niet te agressief in. Laat ze in hun eigen tempo in de huid dringen. Wacht een paar minuten tussen twee lagen in.

Als je je producten in de juiste volgorde aanbrengt, kunnen de ingrediënten echt de plekken bereiken die ze zouden moeten beïnvloeden.

Stap 1. Producten op voorschrift

Producten voor acne of een droge huid moet je als eerste aanbrengen. Zo kunnen ze maximaal opgenomen worden, diep doordringen en de huid genezen.

Stap 2. Serums

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

De hoogste concentratie aan ingrediënten zit in – meestal duurbetaalde – serums. Breng die dus ook in het begin aan. Sommige producten mag je alleen op bepaalde momenten gebruiken. Vitamine A, in de vorm van retinol of retinolzuur, moet je 's avonds aanbrengen. Nadat je retinol hebt gesmeerd, ga je beter niet meteen in direct zonlicht. Vitamine A veroorzaakt immers niet alleen overgevoeligheid voor de zon, maar vermindert ook bij blootstelling aan uv-stralen. Dus als je het aanbrengt voor je naar bed gaat, blijft de retinol zo lang mogelijk actief.

Stap 3. Hydratatie

Breng na een serum hydraterende lotion of crème aan. Die helpt de ingrediënten van het serum in te sluiten. Gebruik oogproducten vóór gezichtsproducten.

Stap 4. Zonbescherming

Een zonneproduct zou de laatste stap van je huidverzorgingsroutine moeten zijn, vóór je make-up. Een product dat de actieve ingrediënten zink- en titaniumoxide bevat, blijft op de oppervlakte van je gezicht en reflecteert de zon. Als het geen van die ingrediënten bevat, gebruik het dan als stap 3.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279