In minder dan 10 minuten van just out of bed naar smile, it’s a beautiful day

In minder dan 10 minuten van just out of bed naar smile, it’s a beautiful day

Dit is voor die vreselijke dagen waarop je ‘help!’ denkt als je jezelf in de badkamerspiegel ziet. En eigenlijk voor elke morgen. Want in minder dan 10 minuten zie je er frisser uit dan de ochtenddauw zelf. Gewoon de vier simpele stappen van dit strakke ochtendplan volgen en je loopt de rest van de dag vrolijk rond met een opgepepte huid en een stralende blik. Wedden?


Stap 1: een superfrisse start
Reinig je gezicht met een gezichtsreiniger. Spoel 10 keer na elkaar met ijskoud water voor een goede doorbloeding en natuurlijke lift. Leg even een warme handdoek op je gezicht en breng een vochtinbrengende dagcrème aan.

Stap 2: krul je wimpers
Hou je hoofd een beetje naar achteren en krul je wimpers. 10 seconden per oog volstaan. Geef daarna alleen de puntjes nog wat extra schwung. Weg is die verschrikkelijke vermoeide blik.

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Stap 3: help je huid een handje Verlicht de donkerste delen van je gezicht - onder je ogen en rond je neus - een concealer. Breng dan een foundation aan. Het geef je gezicht een vleugje kleur en egaliseert én verzorgt je huid.

Stap 4: schitterende kijkers 
Zorg voor waanzinnige wimpers met een False Lash Effect Mascara. Met een witte Kohl Pencil creëer je een heldere blik. Breng wat blusher aan op je jukbeenderen, net onder je ogen. En pluk de dag.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279