Huidverzorging vanaf je veertigste

Huidverzorging vanaf je veertigste

Veertig is het nieuwe dertig, maar weet je huid dat ook? De kans is groot dat hij door de jaren heen droger is geworden. Dode huidcellen blijven daardoor langer liggen en je krijgt een doffe teint. En dan heb je ook nog huidverkleuringen als gevolg van (te veel) zonnen, hormonale veranderingen waardoor je huid ruwer aanvoelt, een afname van collageen en elasticiteit met een slappere huid – meestal bij je kin en oogleden – als gevolg. Leuke tijden! Toch voel je je jong en wil je dat ook uitstralen. Hier vind je alvast enkele tips.


Straktrekkers

Heb je de indruk dat je huid minder vol en gezond lijkt? Probeer dan een superhydraterende tonic die je huid er gladder doet uitzien. Of gebruik producten met vitamine C of retinol die de collageenproductie een boost kunnen geven.

Schoonheidsslaapje

’s Nachts herstelt de huid zich, en dat natuurlijke proces kun je nog versterken met een nachtcrème. Kies voor een anti-aging of verstevigend product.

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Scrub zacht!

Scrubben is essentieel voor een heldere teint. Maar als je het te vaak doet, wordt je huid zwak en vatbaar voor zonneschade. Gebruik dus een aangepaste exfoliërende gel of crème en investeer in een microdermabrasiekit voor thuis.

Hydrateren in bad

Voeg een half kopje zachte amandel-, olijf- of Macadamia olie aan je bad toe. De oliën hydrateren de huid en zitten ook nog eens boordevol antioxidanten die zonneschade tegengaan. Een lekker warm bad helpt je bovendien relaxen, en dat alleen al doet je stralen!


Ontdek al onze mode & beauty tips op Style United

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279