hoe-zorg-je-voor-een-stralende-huid-in-de-winter

Hoe zorg je voor een stralende huid in de winter?

Met dit verzorgings- en make-uproutine zorg je er voor dat je gedurende de hele winter stralend voor de dag komt. Wat wil een mens nou nog meer?


Tijdens de winter heeft onze huid nogal wat te verduren. De kou zorgt er voor dat je huid uitdroogt en er misschien niet meer zo stralend uit ziet. Wij vertellen je hoe je in 5 stappen met make-up een stralende look kunt krijgen.

 Stap 1: scrubben

Scrub jezelf vrij van dode huidcellen door tenminste twee keer week te scrubben. Zo blijft je huid glad en zacht. Let er wel op dat je een scrub kiest die bij je huidtype past.

Stap 2: hydrateer

Je dagcrème hoort er voor te zorgen dat je huid gehydrateerd voelt en er ook zo uit ziet. Eindig met een hydraterende gezichtsspray om je gezicht op te frissen. Laat dit even intrekken en dep je gezicht met een tissue voordat je je make-up gaat aanbrengen.


Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Stap 3: oneffenheden wegwerken

Breng foundation op je gezicht aan met een kwast. Dit zorgt er voor dat de dekking er natuurlijk en gelijk uit ziet.

Stap 4: breng concealer aan

Op de plekjes op je gezicht dit net wat meer dekking nodig hebben breng je een concealer aan. Onder je ogen, rond je neus en op je kin is dit vaak het geval. Zorg dat je dit goed inmengt met de rest van je make-up.


© Gallo Images

Stap 5: blusher

Met een blusher en highlighter in één kan je gemakkelijk ‘shapen’. Gebruik hiervoor een contour penseel. Gebruik poeder waar je wat minder glans wilt en je bent klaar!

Wat is jouw geheim voor een stralende huid? Deel het met ons.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279