Hoe reinig je je gezicht echt goed?

Hoe reinig je je gezicht echt goed?

Hoe reinig je je gezicht echt goed?

Stap 1: wat heb je nodig?
Oogmake-upremover, wattenschijfjes, vochtinbrengende doekjes, een zachte handdoek, een pH-neutrale cleanser. 

Stap 2: verwijder make-up
‘s Avonds is het oh-zo belangrijk om al je make-up te verwijderen en je huid diep te reinigen. Doe een beetje oogmake-upremover op een wattenschijfje en maak je ogen voorzichtig schoon. Verwijder vervolgens de make-up van je gezicht met de vochtige doekjes

Stap 3: was je huid
Maak je gezicht nat met warm water. Breng de zachte cleanser aan in draaiende bewegingen. De meeste gezichtscleansers zijn pH-neutraal. Je kunt je douchegel bijvoorbeeld beter niet voor je gezicht gebruiken. 

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Stap 4: afhankelijk van je huidtype
Als je een normale, vette of gecombineerde huid hebt, kan je een speciaal daarvoor bestemde schuimende cleanser gebruiken. Als je een droge huid hebt, gebruik dan een crème of lotion om je gezicht te reinigen. 

Stap 5: goed spoelen
Spoel je gezicht af met lauw water. en droog af met een zachte handdoek. Wrijf niet hard over je gezichtshuid want dat kan roodheid en andere irritaties veroorzaken.  

Stap 6: hoe vaak?
‘s Avonds, maar ook ‘s morgens. Veel vrouwen slaan deze stap 's ochtends over. Maar juist dan is het belangrijk om het vuil te verwijderen dat zich ’s nachts op ons gezicht ophoopt door het vernieuwen van de huidcellen. Herhaal alle stappen (behalve het make-up verwijderen als je dat ’s avonds goed hebt gedaan). 

Stap 7: houd het simpel
Houd het simpel. Vermijd trendy producten. Hoe simpeler de reiniging, hoe beter voor je huid. Of je nu een droge of vette huid hebt, reinig altijd ’s ochtends en ’s avonds. En gebruik een vochtinbrengede dagcrème en serum.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279