Hoe kan je elke dag mooie benen hebben?

Hoe kan je elke dag mooie benen hebben?

Als de mooie dagen eraan komen, wil je schitterende benen. We onthullen hier de geheimen voor mooie, gespierde, lichte benen: het juiste gebaar, de juiste reflexen. Kom maar op met de rokjes en luchtige jurkjes.


Mooie dagen staan gelijk met kortere rokjes, pareo's, shorty's en slippers! Kortom: je benen zijn van de partij. Om de lange rokken en panty's met een gerust hart in de kast te laten liggen, stelt Lekker in het Leven je een paar makkelijke tips voor. Schoonheid gegarandeerd!

Dit heb je nodig:

  • een anti-cellulitiscrème
  • een Venus Quench scheermesje
  • een tennisbal
  • een paar schoenen met hakken


De eerste vereiste voor prachtige benen is het ontharen. Met het Gillette Venus Quench scheersysteem sla je twee vliegen in één klap: een beschermende scheerbeurt dankzij de formule die verrijkt is met 3 ultrarijke oliën (avocado-, olijf- en kokumolie) en heerlijk zachte benen. Daarnaast hoef je met dit scheersysteem geen scheergel te gebruiken en het ruikt bovendien heerlijk.


Een eenvoudige tip: bestraal je benen met koud water voordat je de douche uitstapt.
Dit activeert de doorbloeding en verstevigt de huid. Zo krijg je direct lichtere en stevigere benen!

Venus Sensitive
Venus Sensitive
(4)

Scheert dicht op de huid; voor de gevoelige huid

Ontdek nu!

De strijd tegen vetophopingen moet elke dag gestreden worden! Gebruik dagelijks een anti-cellulitiscrème ('s ochtends of 's avonds) die je goed inmasseert om diep te laten inwerken. De meest efficiënte manier: palperen en rollen. Vergeet ook je knieën niet:
ze worden vaak overgeslagen maar hebben de neiging om water en vet op te slaan waardoor je er zwaarder uitziet.

Niet iedereen heeft tijd om elke dag te sporten. Maar enkele goede reflexen en ideeën volstaan: stap één halte vroeger uit de metro, tram of bus en loop 10 minuten extra.
Zonder het te beseffen heb je tegen het einde van het jaar 20 marathons gelopen! Je kunt ook je auto wat verder parkeren zodat je een stuk moet lopen...

Op kantoor kan je een aantal superdiscrete oefeningen doen. Klem een tennisbal tussen je knieën en oefen er druk op uit: dit verstevigt de spieren aan de binnenkant van je dijen. Een andere oefening: hef je knieën wat op terwijl je zit en probeer deze positie zo lang mogelijk vol te houden. Hier ook gegarandeerd verstevigende dijen.

Verplicht jezelf de trap te nemen in plaats van de lift. Dit lijkt eenvoudig, maar het effect op je kuiten is opvallend! Denk er ook aan dat 5 minuten trappen lopen evenveel calorieën verbrandt als er in 2 blokjes chocolade zitten...

Al je vriendinnen zullen jaloers zijn op je prachtige benen... en toch heeft het je geen cent gekost in de fitness!

*+12% in vergelijking met het Gillette Venus Breeze scheersysteem

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Perfect epileren… hoe doe je dat?