Hoe je een perfecte huid kunt faken

Hoe je een perfecte huid kunt faken

Ziet je huid er bleek en saai uit? Dan hebben wij enkele tips voor je om dit heel eenvoudig weg te werken.


perfecte huid

Stap 1 – Zorg voor een goede basis.
Breng een goede dagcrème aan. Indien de kleur van de huid oneffenheden vertoont, gebruik dan een getinte dagcrème. Na 2 min breng je een lichte crème aan die de huidtextuur aan de kraaienpootjes, de T-zone en rond de mond verbetert.

Stap 2 – Creëer een egale tint.
Een foundation moet aangepast zijn aan jouw huidtype: een transparante foundation geeft een mooie glans, balanced foundation is geschikt voor onzuivere huidtypes en lichtreflecterende foundation maakt je huid glad. De kleur van de foundation moet perfect passen bij de huidtint.

Stap 3 – Verberg oneffenheden.
Breng een concealer aan onder de ogen (binnenkant, niet de buitenkant), de neushoeken en de mondhoeken. Zo worden rode huidvlekjes en onregelmatige pigmentatie weggewerkt.

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

perfecte huid

Stap 4 – Gave huid.
Wanneer de huid er egaal uitziet, gebruik dan een poederspons om voorzichtig fijne, losse poeder af te vegen voor een mooi, gaaf effect. Gebruik nooit te veel poeder, want een huid hoort er helder uit te zien.

Stap 5 – Breng kleur aan.
Gebruik het hele jaar door een matmakende bronzing poeder om je wangen en je voorhoofd een warme tint te geven. Gebruik vervolgens een blush voor een frisse, sralende kleur op je appelwangen.

Tip: less is more ... Ook wat betreft foundation en concealer. Zware make-up accentueert strepen en ziet er onnatuurlijk uit, om maar te zwijgen van hoe vaak je dan wel niet gedurende de dag je make-up moet bijwerken.


Ontdek al onze mode & beauty tips op Style United

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Steventje

Steventje

gemeld

Voordat ik mij in de ochtend opmaak na het douchen gebruik ik romige dagcreme en als eerste primer voordat ik foundation aanbreng. Werkt perfect. Ook primer eerst op oogleden dan blijft oogschaduw mooi zitten. Uiteraard voor slapen gaan huid goed reinigen en met nachtcreme de nacht in.

  • melden
Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279