Hoe breng je parfum nu eigenlijk goed aan?

Hoe breng je parfum nu eigenlijk goed aan?

Elke vrouw heeft zo haar eigen geurroutine, maar doe je het eigenlijk wel goed? Met deze tips houdt jouw huid jouw geurtje langer vast.


Op je naakte lichaam

Hoe spray jij jouw luchtje op? Op je haar, je kleding of loop je het liefst door een wolk van parfum? De juiste manier om een geur aan te brengen is op je blote huid, vóórdat je je aankleed. De reden is dat de geur zo goed in jouw huid kan trekken. Gedurende de dag reageert parfum namelijk op jouw lichaamswarmte en geeft de geur langzaam af. Hierdoor komen er de hele dag heerlijke geurwolkjes onder jouw kleren vandaan.

De beste parfumplekjes

De beste plekken om parfum aan te brengen zijn de punten waar jouw bloedvaten het dichtst langs je huid lopen: in je knieholtes, de binnenzijde van je ellenbogen, je polsen, achter je oorlellen en in je hals. Maar er zijn nog 2 heel goede – warmtegevoelige - plekjes: tussen jouw dijen en in jouw decolleté!

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Werk in geurlagen

Niet doen: je polsen tegen elkaar aanwrijven na het aanbrengen van je parfum of eau de toilet. Dit kan de geurnoten aantasten. Wel doen: in geurlagen werken. Breng onder je parfum een vocht inbrengende crème of gel op jouw nog vochtige huid aan. Hierdoor houdt jouw geur een stuk langer!

Flacons donker bewaren

Naast het op de juiste manier aanbrengen van jouw geur is het ook belangrijk dat je de parfumflesjes op een donkere plek bewaart. Zonlicht heeft een negatief effect op de ingrediënten en kan ervoor zorgen dat jouw parfum minder sterk geurt. Als jouw geurtje scherp gaat ruiken, dan is dit een teken dat het niet meer goed is. Tip: controleer regelmatig de houdbaarheidsdatum. De meeste geurtjes kun je een jaar bewaren.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Carola1973

gemeld

Inderdaad, ik wrijf ook mijn polsen tegen elkaar..... Niet meer doen dus, al zal dat wel even duren voordat die tic eruit is, het is al járen een vast ritueel..... Goede tip dus!

  • melden
antian

antian

gemeld

�� niet wrijven was nieuw voor mij!

  • melden
sietske

sietske

gemeld

Idd om langer van een geur te genieten kun je in laagjes werken. Zowel douchegel als bodylotion in dezelfde geur te gebruiken. Is het niet verkrijgbaar..gebruik dan een neutrale douchegel. Je kunt ook een neutrale bodylotion mengen met 1 spray parfum en ditzachtjes op de huid aanbrengen. Bewaar je parfum ook nooit in de douche. Ivm groot temperatuur verschil. Dit kan invloed hebben op de houdbaarheid van je parfum. Ik heb zelf 11 jaar in een parfumerie gewerkt met drogisterij

  • melden

blondine

gemeld

Ik doe de parfum meestal in de knieholte en in mijn nek en dan ruikt het heel lang heerlijk, ik ben helemaal weg van Tressor van Lancome.

  • melden
6932ddju

6932ddju

gemeld

probeer een creme zonder parfum zoals Neutral o.i.d. Hierdoor komt je geur nog beter uit.

  • melden
Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...