Het wordt een zonnige winter!

Het wordt een zonnige winter!

Grijze luchten, temperaturen onder het vriespunt, lange avonden... de winter kan je goede humeur in een mum van tijd verdrijven. Wees een sombere dag te snel af, met dit zonnige en vooral snelle beautyritueel voor ‘s ochtends.


1. Even opwarmen

Word zachtjes wakker onder de douche. Geef jezelf een zalige lichaamsmassage met een product met plantaardige ingrediënten. Kies voor een douchecrème met hydraterende lotion erin zodat je huid de vochtinbrengende bestanddelen nog beter opneemt. Dat is pas een goed begin van een koude winterdag!

2. Lentefris geurtje

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Een bloemengeurtje doet wonderen voor je humeur. Kies een lichaamsspray of bodymilk met een bijpassende deodorant én eau de toilette en je voelt je de hele dag lekker fris.

3. Zoenzeker

Na het aankleden is het tijd voor je make-up. Een hydraterende dagcrème, een egaliserende foundation, een potloodlijntje en een laagje mascara... en als finishing touch: een stralende lipstick. Kies voor een roze of rode kleur die je teint extra doet opleven.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279