Glamourgeur: Naomi Campbell At Night

Glamourgeur: Naomi Campbell At Night

Zoek je een sensuele uitgaansgeur om jouw avond nog meer glamour te geven? Dan is Naomi Campbell At Night echt iets voor jou.


Uitgaansritueel
De geur is een eerbetoon aan het voorbereidingsritueel voor een avondje uit én aan het ultieme glamourgevoel. Want als je ’s avonds uitgaat, wil je je verleidelijk, mysterieus, zelfverzekerd en glamorous voelen. “Ik ben gek op het voorbereidingsritueel voor een avondje uit: opmaken, kleren uitkiezen... Ja, ik ben gek op dat spannende gevoel over wat de avond zal brengen”, aldus Naomi.

Glamourgeur
De geur is geïnspireerd door de glamour van de Oscars, mooie vrouwen in schitterende avondjurken. De eau de toilette is intrigerend bloemig-oriëntaals en houtachtig, vol verleidelijke contrasten. Niet te zwaar of bedwelmend, maar wel aanwezig. Luchtig door de bloemen en warm door de basis van hout en amber. Sensueel én puur vrouwelijk!

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

De flacon
Op de Naomi Campbell At Night verpakking zie je de achterkant van een korset, zwart met paarse veters. Het flesje zelf is perfect gestroomlijnd en heeft iets sensueels als je ‘m in je hand houdt. Naomi’s naam staat in zwarte letters op de met paarse vloeistof gevulde flacon. Eén en al glamour, gecombineerd met een vleugje subtiel sexappeal.

Verwen jezelf met dit glamourgeurtje of doe het cadeau. Naast de eau de toilette (15 of 30 ml) is er ook een shower gel en een heerlijke bodylotion.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...