Glamoureuze benen vóór het bruinen

Glamoureuze benen vóór het bruinen

Tips voor glamoureuze benen nog voor het bruinen


Het is vakantie en de zon schijnt, dus wil je maar één ding : je shortjes en rokjes aantrekken! Maar wat met je benen, die misschien nog wat bleekjes zijn door gebrek aan zon.

We geven je meteen enkele tips om je benen een gezonde toets te geven!

Voor de verzorging:

  1. hydraterende crème
  2. de epilator Silk-épil 7 SkinSpa van Braun met scrubborstel. Hij biedt de huid dubbele verzorging: een zachte peeling en een superdoeltreffende epilatie (ook op korte haartjes).

Voor de kleur:

  1. een speciale fond de teint voor het lichaam
  2. een concealer
  3. glinsterpoeder

Stap 1: scrubben

Scrubben is een onontbeerlijke stap in de verzorging. Zo verwijder je de oppervlakkige cellen die de huid vaal maken, je bevordert de epilatie en vermijdt ingegroeide haartjes. Bovendien dringen verzorgingsproducten ook vlotter in de huid binnen (waardoor ze doeltreffender worden). De scrubborstel van de epilator Silk-épil 7 SkinSpa van Braun scrubt 4 keer beter dan met de hand. Aarzel dus niet langer!

Braun Silk-épil 9
Braun Silk-épil 9
(28)

Ontdek nu!

Stap 2: epileren

Voor perfect zachte en gladde benen epileer je best één tot twee dagen na het scrubben. Oefen een gematigde en gelijkmatige druk uit en ga vanaf de enkels omhoog. Let op de meer gevoelige zones. Haal voor het beste resultaat ook je been even uit het water zodat je geen haartje mist. Houd de huid altijd strak om de haarwortels beter te kunnen verwijderen.

Vergeet ook niet om elke dag je benen te hydrateren. Kies voor superbenen een hydraterende en verzorgende crème (tegen cellulitis, waterproof, enz.). Masseer langdurig om het verzorgend effect te versterken en de bloedsomloop te stimuleren.

Stap 3: maquilleren

Kleine tip: kleed je aan voor je met het maquilleren van je benen begint...
De zomer is er nog maar net. Vergeet die zelfbruiner om je bleke benen alvast een mooi kleurtje te geven, dat is veel te ingewikkeld (of vind je die vreselijke oranje vlekken leuk?).  Kies liever voor een fond de teint voor het lichaam, die vind je in elke supermarkt. Je kan het makkelijk met je handen aanbrengen. Laat 3 minuten drogen en je bent klaar voor de dag!

Gebruik een klassieke concealer voor kleine onzuiverheden (een vlekje of puistjes, ...).

Werk af met wat licht en glans met behulp van een los glinsterpoeder dat je met een grote borstel op je benen aanbrengt. DAT wordt pas een glamoureuze zomer!

In enkele minuten tijd zien je benen er zijdezacht en zongebruind uit. Trek dat shortje nu maar snel aan.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Perfect epileren… hoe doe je dat?