gezichtsverzorging-in-de-winter

Gezichtsverzorging in de winter

Tijdens de winter verdient je huid wat extra verzorging om er net zo stralend uit te zien als in de winter. Wij vertellen hoe je dit voor elkaar krijgt.


De winter is koud en niet altijd even vriendelijk voor je huid. Middenin de winter voelt het dan ook alsof je reguliere gezichtsverzorging niet genoeg is. Je huid kan droog en strak aanvoelen en soms krijg je zelfs last van rode vlekjes in je gezicht. Helaas duurt het nog even voordat de zon weer gaat schijnen en je gezicht weer zal oplichten. Daarom geven wij je de beste tips om je gezicht een boost te geven

6 gezichtsverzorging tips voor tijdens de winter

1. Geef je huid zijn eigen winter garderobe Pas je gezichtverzorging aan op het seizoen zoals je ook je garderobe aanpast aan het seizoen. Wanneer de winter er aan komt kan je altijd een schoonheidsspecialiste om advies vragen.

2. Gebruik een reinigingsolie Goede reiniging is de basis van goede gezichtverzorging. Aangezien je huid in de winter droger is kan je je reguliere reiniger wisselen voor een reinigingsolie. De olie zorgt er voor dat het vuil en de make-up gemakkelijk van je gezicht te verwijderen is en zal je huid na het wassen zacht aan laten voelen zonder dat het vet blijft.

3. Deep-clean ‘s avonds Op hele koude dagen is het ‘s ochtends voldoende om met een wattenschijfje en een tonic je gezicht te reinigen. Maar, vergeet niet dat het zeer belangrijk is je huid ’s avonds altijd grondig te reinigen

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

4. Scrub dode huidcellen weg met een enzyme peeling Wanneer je huid droog is, is dit een teken dat je de dode huidcellen dient te verwijderen. Een enzyme peeling is milder voor het gezicht en ‘eet’ dode huidcellen weg zonder de rest van je gezicht aan te tasten.

5. Laat je huid ‘s nachts werken Zeker in de winter is het een goed idee om te investeren in een nachtcrème en een hydraterend masker dat ’s nachts werkt.

6. Zorg ook voor de binnenkant Je kan je huid een extra boost geven door er voor te zorgen dat je voeding je voorziet van extra antioxidanten en Omega 3,6,7 en 9. Dit vind je onder andere in noten en avocado. Sporten zorgt daarnaast ook voor bloedcirculatie in de huid waardoor deze soepeler en zachter wordt.

Met deze 6 tips voor je gezichtverzorging zal je gezicht de winter stralend door komen. En met de juiste producten hoef je je hier al helemaal geen zorgen over te maken.

Wat doe jij om je huid een extra boost te geven tijdens de winter? Deel het met ons!

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

kadoekie

gemeld

Een serum kan ook goed bijdragen aan een goed verzorgde huid. Deze breng je aan op de schoongemaakte huid voordat je de crème aanbrengt. Het lijkt dubbel op, maar je ziet dat je huid er beter uit gaat zien op den duur. Je hebt ze van dure merken, maar er zijn ook goedkopere. Kijk of je ergens een proefje kunt krijgen om het eens een keer uit te testen.

  • melden
Anoukkkk

Anoukkkk

gemeld

Vergeet niet dat je ook in de winter je huis moet beschermen met een spf. Ook al schijnt de zon niet...dit blijft belangrijk voor andere invloeden van buitenaf.

  • melden
Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279