Geef jezelf een gezichtsbehandeling

Geef jezelf een gezichtsbehandeling

Ziet je huid er dof en vermoeid uit? Dan is het tijd voor deze gezichtsbehandeling in vijf stappen.


gelaatverzorging

1. Dubbel reinigen
Reinig je huid altijd twee keer. Sommige merken bieden als eerste cleanser een product op basis van olie aan, dat perfect reinigt. Gebruik daarna een crème, melk of mousse, afhankelijk van je huidtype. Vergeet ook je hals en decolleté niet.

2. Reiniging in de diepte (peeling)
Met een peeling verwijder je de dode huidcellen, zodat je huid er stralend uitziet. Kies een peelingproduct dat past bij je huidtype: korreltjes voor de normale huid, crème voor de gevoelige huid en chemisch voor een gevoelige of probleemhuid.

3. Warm kompres en gezichtsmassage
Leg een warm, vochtig washandje op je gezicht om de bloedsomloop te stimuleren en de poriën te verwijden. Masseer je gezicht daarna zacht, tenzij je huid heel vet is. Masseer een rijke crème in de huid met kleine rondgaande bewegingen naar boven.

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

gelaatverzorging

4. Masker
Breng een masker aan zonder de crème te verwijderen en laat het 15 minuten inwerken. Dit is ook een goed moment om een warm bad te nemen. Maak oogpads van watjes en alcoholvrije lotion en leg ze op je ogen. Ontspan 10 minuten en spoel daarna af.

5. Serum of ampul en crème
Breng daarna serum en dag- of nachtcrème aan, en je oogcrème of gel. Gebruik overdag ook altijd een dagcrème met zonnebescherming. Nu zal je huid er verkwikt, glad en stralend uitzien.

6. Tip
Een gezichtsbehandeling is fantastisch om je huid een oppepper te geven. Maar je dagelijkse huidverzorging met een beschermende factor leveren het beste resultaat op lange termijn op.


Ontdek al onze mode & beauty tips op Style United

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Joana

Joana

gemeld

Ik heb bij de etos oogpads gekocht, deze kan je in de vriezer leggen en tegen de wallen gebruiken! maar ook wel lekker als je masker hebt opgedaan om zo nog extra te ontspannen =)

  • melden
mir1972

mir1972

gemeld

Een exfoliant gebruiken (met BHA of AHA net wat voor huidtype je hebt) helpt de huid bij het verwijderen van de buitenste huidlaag. Soort scrub, maar dan maar is "vriendelijker"voor je huid.

  • melden
Meihua

Meihua

gemeld

Naast het met je hand wassen is het ook soms handig om een "gezichtsborsteltje" aan te schaffen voor een grondige reiniging beurt. Onze vingers kunnen namelijk niet bij alle plekken goed schoon krijgen en met een borsteltje gaat dat beter.

  • melden
Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279