Effectieve dagcrèmes voor alle leeftijden

Effectieve dagcrèmes voor alle leeftijden

Wat je huidtype ook is (vettig, gecombineerd of droog) er zijn 1001 dagcrèmes, voor ieder budget, elke behoefte en leeftijd. Ceramides, hyalaronzuur, co-enzymes... Duizelt het je soms van alle termen? Hoe weet je wat jouw huid nodig heeft als je geen scheikundige bent?


Dertigers

Het probleem:
Je huid begint zijn glans wat te verliezen en je begint de eerste fijne lijntjes te zien. Kraaienpootjes rond je ogen, fronslijntjes tussen je wenkbrauwen... hoewel ze amper zichtbaar zijn, zitten ze er toch echt! Ook vervelend zijn die gesprongen adertjes rond je neus. En als je een zwangerschap achter de rug hebt, heb je waarschijnlijk ook last van enkele pigmentvlekjes rond je voorhoofd, kin en mond. 

De oplossing:
Voed je huid diep met crèmes met ceramides; voor de natuurlijke lipides van de bovenhuid (epidermis), of met natuurlijke oliën (zoals arganolie of teunisbloem). Bescherm je huid tegen stress en externe factoren zoals vervuiling en rook met gezichtscrèmes met vitamine C voor hun anti-inflammatoire eigenschappen. Voorkom pigmentvlekjes (door o.a. zwangerschap en zon) door een crème te gebruiken met een hoge UV bescherming. Crèmes die vitamine A of hydroquinone bevatten, helpen ook pigmentvorming te onderdrukken.

Veertigers en vijftigers

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Het probleem:
Je begint er moe uit te zien, zelfs na een goede nachtrust. Je huid wordt droger, fijne lijntjes worden dieper en je teint dof. Je wangen worden minder stevig en je gezichtscontouren zachter; het is tijd om actie te ondernemen! 

De oplossing:
Pak die lijntjes aan en verstevig je huid. Kies voor een anti-aging dagcrème met vitaminen C en E, retinol (een vitamine A derivaat) of met het uiterst trendy co-enzym Q10. Als je meer van natuurlijke producten houdt dan zijn crèmes die rijk zijn aan polyphenols (zoals groene thee of druivenpittenextract) een goede keuze. Lift en verstevig met producten die hyalaronzuur en collageen bevatten.  

Vijftigers en zestigers

Het probleem:
De onvermijdelijke menopause; je huid wordt dunner en ruwer, je wangen en kin beginnen uit te zakken, die rimpels worden prominenter en pigmentvlekjes beginnen op je voorhoofd en neus te verschijnen. Maar geen paniek!

De oplossing:
Ga voor 2-in-1 formules en geconcentreerde crèmes. Verzacht rimpels en je gezicht met een crème op basis van hyalaronzuur en matrikine. Voed je huid met een peptidecrème voor een egaler gezicht. Reduceer pigmentvlekken met AHA's (glycolzuur).  Vervolledig je look met een lichtreflecterende crème om je huid egaler en jonger te laten lijken.


Ontdek al onze mode & beauty tips op Style United

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...