Een zalige zomer in 10 stappen!

Een zalige zomer in 10 stappen!

Geef je lichaam de aandacht die het verdient voor het grote zonnebaden begint. En wees zelf het zonnetje met deze 10 zomertips!


1. Heel je handen
Scrub je handen voor je gaat slapen en smeer ze in met een voedende crème. Denk daarbij ook aan je nagelriemen. Een speciale crème maakt ze zacht genoeg om ze naar achter te duwen en houdt ze gezond.

2. Beweeg (weer) meer
Joggen of fietsen is zoveel leuker in de zon! Stel je favoriete playlist samen en ga minstens één keer per week sporten.

3. Hernieuw je huid
Na een koude periode is je huid ruwer dan je lief is. Verwijder dode cellen met een peeling. Of gebruik pulserende borstels die de huid masseren en zuiveren. Probeer ook eens een stoombad met heet water en een paar druppels etherische olie. Wikkel een handdoek om je hoofd en laat de dampen hun heilzame werk doen.

4. Verwen je voeten
Zomer is ook eindelijk je voeten weer laten zien! Ze verdienen dus een keizerlijke behandeling. Neem een voetenbad, verwijder eelt met een puimsteen, vijl je nagels en geef je voeten een weldadige massage met een voedende crème. Maak het helemaal af met een zomerse nagellak!

5. Boen die benen!
Verwen je benen en billen met een scrub en voel het verschil. Je huid voelt al na de eerste keer veel zachter aan. En je benen worden steviger door een betere bloedsomloop.

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

6. Train: thuis of waar dan ook!
Deze oefeningen kun je gewoon thuis doen:
Squats: spreid je benen, met je voeten ter hoogte van je schouders, en maak een beweging alsof je gaat zitten. Hou je rug wel mooi recht. Buig niet te veel door je knieën. Herhaal dit twintig keer.
Wall sits: ga met je rug tegen de muur staan en vouw je benen in een hoek van 90°. Probeer dit een minuut vol te houden en elke dag een beetje langer. Let op, het lijkt makkelijker dan het is!

7. Veel water, geen suiker
Hoe warmer het weer, hoe groter je dorst. Drink elke dag vooral veel water. En vervang snacks en snoep zoveel mogelijk door vers fruit en verse groenten. Schrap suiker waar mogelijk.

8. Less is more
Gun je foundation ook eens een vakantie en ga voor minimale make-up. Gebruik een CC-crème. Die bespaart je heel wat werk voor de spiegel en is goed voor je huid.

9. Gladde, glamoureuze benen
Wie zomer zegt, zegt gladde benen! Met wax of een epilator geniet je wekenlang van mooie benen!

10. Vitamine Zon
De zon stimuleert de aanmaak van vitamine D in het lichaam. Dat is goed voor de vertering en de opname van calcium. Daarbij heeft zonlicht een positief effect op je humeur! Maar bescherm jezelf goed, want je huid blijft erg gevoelig voor UV-stralen!

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279