Een romantisch uitstapje

Een romantisch uitstapje

Eindelijk is het zover! Een weekendje (of avond) erop uit samen met je geliefde. Soms is het moeilijk om tijd te maken voor z'n tweeën (ook al is dat belangrijk in een relatie) en als we dan de kans krijgen om samen te zijn, willen we ervoor zorgen dat we er klaar voor zijn.


De kans om samen te zijn
Een recente enquête heeft aangetoond dat de meerderheid van de mannen (62% om precies te zijn) een gladgeschoren vrouw sexy vindt. De kans is dus groot dat je man houdt van gladde benen. En dat is een goede reden om te kiezen voor een Venus Olaz scheersysteem. In diezelfde enquête kwam ook naar voren dat vrouwen zich scheren om verleidelijk te zijn en om meer zelfvertrouwen te hebben.
Wat is zelfvertrouwen? Het teken van de innerlijke godin in elke vrouw: dat deel dat volledig tot rust komt; om te ontspannen, plezier te maken en te genieten!

Voor je vertrek
Je wilt het weekend met hem doorbrengen en niet in de badkamer, dus voer je je hele schoonheidsritueel (met inbegrip van een perfecte scheerbeurt) uit voor je op pad gaat.
Dan ben je klaar om van je weekend te genieten!

Advies voor sexy en gladde benen
De avond voor je vertrekt, neem je een ontspannende warme douche. Je wast je met je favoriete douchegel, spoelt je af en brengt een voedende en hydraterende scheergel aan op je benen. Een goede raad: kies voor de Satin Care scheergel, die bestaat in verschillende heerlijke geurtjes zoals Lavender Kiss en Radiant Apricot. Kies voor een geur die jou een goed gevoel geeft! Zorg dat je je scheert met een nieuw Venus mesje (met een gebruikt mesje loop je meer risico op snijwondjes). Probeer het Venus & Olaz scheersysteem, met vijf mesjes en verzorgende scheergelkussentjes, speciaal ontwikkeld om onze rondingen te volgen voor een gladde en zijdezachte huid. Het is niet aangeraden je benen met zeep te scheren want die maakt de huid droog en schilferig. En vergeet niet om 2 tot 3 minuten onder de douche te staan alvorens je te scheren. Zo krijgen je haartjes de tijd om soepeler te worden (om makkelijker te scheren), zonder dat je huid opzwelt (waardoor je niet zo precies kunt scheren). 

Hoe krijg je een perfecte bikinilijn
Voor je bikinilijn is extra zachtheid nodig. Dit wordt namelijk een speciaal weekend met z'n tweeën. Om een ongekende zachte huid te krijgen, scrub voor het scheren (dit voorkomt ook ingegroeide haartjes) en spoel grondig af.
Zo worden de dode huidcellen van de opperhuid verwijderd en kan je ontspannen en precies scheren.
Net zoals de haren op je benen, moet ook het haar van je bikinilijn eerst soepeler worden, laat ze dus 2 tot 3 minuten in warm water zacht worden. Breng daarna de Satin Care Gevoelige Huid scheergel aan op deze zone. Trek de huid strak en scheer zachtjes (zonder druk uit te oefenen). Laat het Venus & Olaz scheersysteem eerst in de haargroeirichting glijden zodat de haartjes korter worden, en scheer daarna tegen de haargroeirichting in voor een preciezer resultaat. Spoel na het scheren met koud water om de poriën te sluiten.
Vergeet tot slot niet om de bikinilijn te hydrateren. Na het douchen de huid droogdeppen en verzachten met een vochtinbrengende lotion.

Een zachte en stralende huid
Dit zijn nog enkele tips om van top tot teen te stralen voordat je uit de douche te stapt. Scrub de droge huid met een zachte scrub voor het lichaam of met een scrubhandschoen en je favoriete douchegel. Zo verwijder je de dode huidcellen die je huid dof maken. Vergeet ook niet om je huid goed te hydrateren met een lotion of crème als je uit de douche stapt. Zo wordt je lichaam heerlijk zacht, glad en stralend. Rond je verwenavondje af met een zelfbruiner. Breng deze aan op de droge huid en masseer in voor een mooie en stralende huid de volgende dag.

Venus Sensitive
Venus Sensitive
(4)

Scheert dicht op de huid; voor de gevoelige huid

Ontdek nu!

De perfecte koffers
Je zult veel delen met hem dit weekend, maar niet zijn scheermes.
Het is niet alleen onhygiënisch om zijn scheermesje te gebruiken, het kan ook irritaties veroorzaken.
Zijn scheermesje is niet afgestemd op jouw behoeften. De Venus scheersystemen daarentegen zijn ontwikkeld voor vrouwen en volgen alle rondingen (ook op moeilijk te bereiken zones). Ze bezorgen je een heerlijke zachte huid en versterken je zelfvertrouwen.
De wegwerpscheermesjes passen overal in. De meeste systemen hebben ook een praktische dop om de mesjes in je koffer te beschermen. Ook al denk je dat je geen scheermesje nodig zult hebben, neem er toch maar eentje mee. Met een Venus Quench wegwerpscheermesje hoef je zelfs geen scheergel mee te nemen! Dit mesje heeft handige geïntegreerde scheergelkussentjes, zodat er meer plaats overblijft in je reistas.
Als je een preciezer resultaat wenst met een scheersysteem met 5 mesjes, neem dan een Venus Embrace Sensitive wegwerpscheermesje en een Satin Care scheergel mee. In je toilettas zitten een aantal essentiële benodigdheden in reisformaat (zoals shampoo, tandenborstel en deodorant), maar ook een zeep of vochtinbrengende douchegel.
Er moeten ook nog wat spullen in je handtas, zoals een lipgloss en een mascara. Neem vooral niet teveel mee. Denk eraan dat je weggaat om samen te zijn, niet om tijd in de badkamer door te brengen.

Wees op je best
Je man weet dat je van hem houdt (anders zou je niet met hem op stap gaan). Laat hem in de loop van het weekend zien hoe belangrijk hij voor je is door middel van je lichaamstaal.
Ga, zodra je samen bent, recht tegenover hem zitten. Dat lijkt eenvoudig, niet? Maar als je voeten en navel naar hem gekeerd zijn, weet hij dat hij voor jou de belangrijkste aanwezige persoon is en dat je echt bij hem wilt zijn. Vergeet ook de duidelijke gevoelsmatige signalen niet. Glimlach. Kijk hem in de ogen. Laat je verleidelijke kant zien. Luister naar hem. Stel hem vragen. Gebruik zijn naam als je hem aanspreekt. Zo begrijpt hij duidelijk dat je onder geen beding ergens anders of bij iemand anders zou willen zijn.

Waar wacht je op?
Weggaan met je liefste is een uitstekende manier om dichter bij elkaar te komen. Nu je dit uitstapje met hem hebt kunnen regelen, moet je er ten volle van genieten. Maak gebruik van je gladde benen en vertrouw op je innerlijke godin. Wees op alles voorbereid!

Samenvatting van een langetermijnenquête - Venus 2020

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Perfect epileren… hoe doe je dat?