Een feestje voor je handen

Een feestje voor je handen

Jouw handen krijgen het elke dag flink te verduren door zon, kou, wind, water, zeep, shampoo en schoonmaakmiddelen. Verwen jouw handen en nagels dan ook dag én nacht, lees snel de tips van Lekker in het Leven!


Mooie nagels
Bij mooie handen horen mooie en verzorgde nagels. Jouw nagels barsten en breken eerder als er haakjes aan zitten. Zorg dus dat jouw nagels glad zijn. Gebruik een vijltje en vijl altijd dezelfde kant op! Bij de drogist kun je een polijstvijl krijgen. Met deze vijl kun je alle oneffenheden heel voorzichtig verwijderen én geef je jouw hele nagel een glanzende toplaag! Verwen je nagels (en jezelf) ook eens met een manicure behandeling of een feestelijke nagellak!

Huid en nagelriemen
De huid op je handen is veel dunner dan de rest van je lichaam. Hierdoor zie je rimpeltjes, scheurtjes en oneffenheden veel eerder. Verzorg je handen dus regelmatig met een vocht inbrengende handcrème. En smeer na een bad, douche of de afwas je nagelriemen met olie of vaseline in. Duw de nagelriemen voorzichtig terug met een wattenstaafje of de achterkant van een rond vijltje.

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Nachtritueel
Heb jij een verzorgingsritueel voordat je naar bed gaat? Maak je bijvoorbeeld altijd je gezicht schoon en breng je een nachtcrème aan? Neem dan ook je handen mee in dit ritueel. Zo kunnen jouw handen s ‘nachts herstellen en voorkom je droge (rode) plekjes en jeuk. Tip: gebruik zachte zeep- en schoonmaakproducten om jouw hand huid te ontzien!

Begin jouw nachtritueel al in de keuken met nieuwe ‘Dreft with a touch of Olaz’. Zo heb jij zelfs na de afwas super zachte handen! Verkrijgbaar in vier heerlijke geuren.
Meer informatie over Dreft with a touch of Olaz? Ga dan naar dreft.nl


Ontdek al onze mode & beauty tips op Style United

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279