Een dagje Beauty

Een dagje Beauty

Wil je even helemaal ontspannen en jezelf laten verwennen? Dan is een Beauty & Wellness dagje precies wat jij nodig hebt. Uitgebreid genieten van sauna, stoombad, hammam, massages en beautybehandelingen!


Sauna, stoombad of hammam

Een bezoekje aan de sauna, stoombad of hammam reinigt en ontspant. Even helemaal niks en je eens lekker helemaal op je lichaam richten. De warmte zorgt ervoor dat je poriën open gaan staan en dat afvalstoffen worden afgevoerd. Tijdens een hammam behandeling wordt je (na een stoombad) van top tot teen gescrubt, ingezeept en gemasseerd. De koude stortdouche na de beautysauna is even doorbijten, maar daarna voel je je als herboren! Tip: drink veel water of (groene) thee om de afvalstoffen af te voeren.

Gezichtsbehandelingen

Je kunt kiezen uit een heleboel soorten beautybehandelingen zoals reiniging, peeling, stoombehandeling, maskertjes of gezichtsontharing. Je kunt je natuurlijk (na de behandeling) ook professioneel laten opmaken door een beauty expert. Na een ‘facial’ voelt je huid schoon, fris en gehydrateerd. En als je geluk hebt, krijg je misschien ook nog wel een ontspannende hoofdmassage!

beauty
Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Massages

Een massage ontspant en maakt je spieren lekker los. Zo kun je ook je bijvoorbeeld jouw hele lichaam laten masseren met Aloë Vera bladeren of genieten van een ‘hot stone’ massage. Kies je voor een stevige sportmassage, dan worden alle afvalstoffen uit je lijf gemasseerd. Je kunt natuurlijk ook alleen je hoofd en nek of je voeten laten masseren. Een massage duurt eigenlijk altijd te kort!

Manicure & pedicure

In de steden schieten de manicure ‘shops’ als paddenstoelen uit de grond. Je kunt dus ook alleen even snel je handen en nagels laten doen. Heerlijk toch? Maar vergeet je voeten niet! Een pedicurebehandeling begint altijd met een warm voetenbadje. Niet alleen om te ontspannen en je voeten te wassen, maar ook om je nagels en nagelriemen wat zachter te maken. Na een pedicure zijn eeltplekjes en oneffenheden van je voeten verwijderd. Je hebt zachte voeten en mooi gelakt teennagels, die roepen om een paar zomerse en elegante sandaaltjes!

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279