De magie van massage

De magie van massage

Een goede massage doet je niet alleen fysiek goed, hij kan ook je levenskwaliteit verbeteren. Want erna voel je je meer ontspannen en zit je een stuk beter in je vel.


De voordelen van een goede massage

Minder stress
Stress speelt een rol bij het ontwikkelen van flink wat gezondheidsproblemen, van een hartziekte tot gewichtstoename. Hoe meer we die stress dus kunnen managen, hoe beter. Een goede massage zou het niveau stresshormonen aanzienlijk doen dalen.

Pijn weg
Een zeurende hoofd-, nek-, schouder- of rugpijn kun je met een massage weg krijgen. Laat regelmatig gespannen spieren en oncomfortabel aanvoelende knopen losmasseren.  Gegarandeerd dat je je steeds minder vaak slecht zult voelen.

Betere bloedsomloop
De druk die op je spieren gelegd wordt tijdens een massage, stopt tijdelijk de bloeddoorstroming door de spier. Als de druk opgeheven wordt, wordt weer vers bloed door de spier gepompt. Daardoor komen zuurstof en voedingsstoffen naar binnen en metabolisch afval naar buiten. Je lichaam kan efficiënter werken.

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Minder PMS
Vrouwen die aan een ernstige vorm van PMS (premenstrueel syndroom) lijden, zouden dankzij een massage minder pijn hebben, minder vocht vasthouden, minder angstig zijn en een beter humeur hebben tijdens hun menstruatie. 

Massage-etiquette

Een paar regels:

  • Bloot is niet verplicht. Bepaalde soorten massage zijn met kleren aan, zoals Thaise massage, reflexologie en shiatsu. Een Zweedse en een bindweefselmassage moeten dan weer naakt gebeuren, omdat de masseur zo olie op je huid kan aanbrengen, waardoor de handen beter glijden en wrijving vermindert.
  • Communicatie met de masseur is noodzakelijk. Voor de massage begint, geef je aan of er probleemgebieden zijn die speciale aandacht nodig hebben. En tijdens de behandeling laat je weten of de druk te licht of te hard is. Een massage moet geen pijn doen om effect te hebben.
  • Praten of niet? Dat beslis je zelf. Je bent vrij om zo veel of zo weinig te praten met de masseur als ontspannend is voor jou.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279