Cellulite hoeft niet!

Cellulite hoeft niet!

Niemand is dol op cellulite. En je raakt er zo moeilijk van af. Toch bestaan er verschillende doeltreffende middeltjes om cellulite aan te pakken.


Cellulite hoeft niet!

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Cellulite is een natuurlijk fenomeen dat veroorzaakt wordt door oestrogeen, een vrouwelijk hormoon. Cellulite ontstaat als er zich teveel vet ophoopt onder de opperhuid. Die vetophopingen groeien aan en drukken op de bloed- en lymfevaten. Dit heeft tot gevolg dat vocht en afvalstoffen niet langer optimaal worden afgescheiden, waardoor de huid er als een sinaasappelschil gaat uitzien.
Een evenwichtige voeding en flink bewegen en sporten helpt echt tegen vetophopingen. Maar er is meer. 

Crèmes
Natuurlijk zijn er anti-cellulitiscrèmes. Die starten het proces van de afscheiding van vocht en afvalstoffen opnieuw op. Ze hebben ook een effect op de vetlichaampjes. Ze geven een zichtbaar resultaat en ze werken echt. De truc is alleen dat je ze echt regelmatig en gedurende lange tijd moet gebruiken. Breng de crème aan met cirkelbewegingen van boven naar beneden.

Lymfedrainage
Een andere techniek is die van de lymfedrainage. Lymfedrainage is een zachte, pulserende massage die de lymfecirculatie weer op volle toeren laat draaien. Je onderlichaam wordt ingepakt met plastic flappen die verbonden zijn met holle draden. Deze draden leiden naar een machine. Tijdens de behandeling blazen de flappen helemaal op, één voor één, zone per zone. Een lymfedrainage haalt afvalstoffen uit het lichaam en lost vetophopingen op zodat cellulite duidelijk vermindert. Om goede resultaten te boeken, volstaan tien sessies bij een huidtherapeut.

Liposuctie
Een drastische en dure oplossing is liposuctie. Maar zonder een evenwichtige voeding en lichaamsbeweging is het resultaat niet lang zichtbaar.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279