Bruin in 1, 2, 3, 4, 5!

Bruin in 1, 2, 3, 4, 5!

Een licht getinte huid oogt gezonder dan een bleek smoeltje. Maar daarvoor uren in de zon gaan liggen is ook geen optie. De zelfbruiners van tegenwoordig ruiken lekker, zorgen voor een natuurlijk resultaat én als je deze vijf stappen volgt, behoren bruinblunders voorgoed tot het verleden.


Stap 1: kies de zelfbruiner die bij je past

Gekleurde crèmes: voor beginners of als je meteen kleur wilt. Handig: je ziet waar je zelfbruiner hebt aangebracht.
Mousses en gels: drogen snel en dringen mooi in je huid.
Sprays: om je rug of andere moeilijk bereikbare plekken te doen: voor gevorderden. Extra tip: als je gewoon een vleugje kleur wilt, gebruik dan een bodymilk met wat zelfbruiner, voor een subtiele kleur die je kunt opbouwen.

Stap 2: bereid je huid voor

Scrub je huid onder de douche. Gebruik geen producten op oliebasis, want die laten een laagje op je huid achter, dat voor strepen zorgt. Hydrateer je huid met een snel absorberende lotion. Breng extra lotion aan op je tenen, bovenkant van je voeten, enkels, knieën, ellebogen, polsen, handen, vingers en hals – alle plekken waar dunnere huid meer zelfbruiner zal opnemen.

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Stap 3: oefen je techniek

Less is more. Je kunt de volgende dag altijd nog een tweede laag aanbrengen. Begin bij je voeten en ga langzaam omhoog, wrijf de zelfbruiner in cirkelvormige bewegingen in de huid, voorzichtig bij je knieën, ellebogen, enkels, enz. Neem de tijd, als je te snel wilt gaan krijg je strepen. Als je iemand in de buurt heb, vraag dan of hij of zij je rug wil insmeren. Zo niet, dan gebruik je een spray. Of breng wat lotion op een handdoek aan, draai die om je rug en maak er zijdelingse 'afdroog'bewegingen mee. Als je ook je gezicht doet, wrijf de zelfbruiner dan goed in, vooral aan de kaaklijn, haarlijn en oren. Anders krijg je een maskereffect.

Stap 4: je handen het laatst

Vlekkerige handen vermijd je door de zelfbruiner eerst op de rest van je lichaam aan te brengen en dan je handen goed te wassen. Daarna spuit je wat zelfbruiner op je wijsvinger en breng je die aan op de bovenkant van je andere hand, herhaal met de andere hand en wijsvinger en laat goed intrekken aan je polsen. Vermijd vingers en knokkels – ze nemen zelfbruiner op als een spons.

Stap 5: drogen kost tijd

Het duurt 10 tot 20 minuten voor je je kleren kunt aantrekken en de deur uit kunt. Als je zelfbruiner aanbrengt voor je naar bed gaat en een oude pyjama aantrekt: nog beter. Bij het opstaan heb je dan een mooi bruin kleurtje en kun je in de douche de overtollige restjes wegspoelen. O ja, logisch: draag geen witte kleren meteen na een zelfbruinsessie!

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279