6 redenen waarom je moet epileren

6 redenen waarom je moet epileren

Er bestaan heel wat verschillende manieren om jezelf te verlossen van ongewenste haartjes. Epileren is een uitstekende manier, en wel om deze 6 redenen:


1. Langer zacht

Epileren zorgt voor een gladde huid, tot wel 4 weken lang. Het duurt immers langer voor het haar teruggroeit wanneer het vanaf de wortel wordt verwijderd dan wanneer je alleen het haartje 'afknipt', zoals bij scheren en crèmes. Bovendien groeit het fijner en dunner terug dan daarvoor.

2. Voor je hele lichaam

Je kunt niet alleen je benen epileren! Silk-épil epileerapparaten zijn verkrijgbaar met verschillende hulpstukken, afhankelijk van het model dat je kiest. De hulpstukken zijn speciaal ontworpen om de verschillende lichaamszones een uitstekend resultaat te geven.

3. Geweldig voor een gevoelige huid

Epileren in bad is de nieuwste ontharingsmethode voor moderne vrouwen, overal ter wereld. Het is perfect geschikt voor de gevoelige huid en voor iedereen die pas begint met epileren. Als de pincetten op de epileerkoppen niet direct aan de huid trekken bij het verwijderen van het haar, is het effect op de huid minimaal.

4. Het haar groeit zachter en dunner terug

Braun Silk-épil 9
Braun Silk-épil 9
(28)

Ontdek nu!

De haartjes worden bij de wortel verwijderd en groeien ze zachter en met dunnere puntjes terug dan wanneer je ze zou afscheren. Ook groeit het haar met verschillende snelheden terug - afhankelijk van de fase van de haargroeicyclus waarin ze zich bevinden - en is er na de eerste paar sessies minder haar om te verwijderen.

5. (Bijna) pijnloos

Braun Silk-épil minimaliseert het ongemak van epileren:

  • Je kunt in de douche of in bad epileren, extrazacht voor de huid;
  • Massagerollen stimuleren de huid vooraf en verzachten na het epileren.

6. Soms efficiënter dan harsen

Hoewel bij epileren en harsen de haren vanaf de wortel worden verwijderd, kunnen de haren bij het harsen plat tegen de huid komen te liggen, waardoor ze moeilijker kunnen worden opgetild en verwijderd. Silk-épil bezit een gepatenteerd HairLift systeem dat de haar optilt, losmaakt en zachtjes verwijdert– zelfs de korte of platliggende haren.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Ik wil het wel is proberen,normaal scheer ik want ik ben bang dat het pijn doet! maar als jullie zeggen dat deze methode reuze meevalt wil ik de uitdaging wel is aan...

  • melden
goldylok

goldylok

gemeld

ik zou deze ook graag willen testen! Haar in overvloed ;-)

  • melden
Snufje

Snufje

gemeld

Zou deze ook heel graag willen testen, ontharen is meestal een heel gedoe en dit lijkt snel en efficiënt dus ben heel benieuwd

  • melden
Mariu

Mariu

gemeld

Geweldig eerst kijken dan geloven! Heel graag testen

  • melden
druifjes76

druifjes76

gemeld

Lijkt me erg handig

  • melden
Perfect epileren… hoe doe je dat?