6-nagellakkleuren-voor-het-hele-jaar

6 nagellakkleuren voor het hele jaar

Rode nagellak blijft een klassieker. Maar naast klassiekers als vurig brandweerrood, subtiel roze en gedurfd zwart, mogen deze trendy nagellakkleuren niet ontbreken in jouw collectie.


Gelakte nagels maken elke look compleet. Dit zijn dé zes trendy tinten van het moment!

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid
   
Greige

Greige, een samentrekking van grijs en beige, is een chique mysterieuze nagellaktint. Deze nagellak doet het goed op de rode loper, maar ook bij een casual jeans met T-shirt. Kijk naar de koude of warme ondertonen om te beslissen welke het beste past bij je huidtint.
   
Bleekblauw

Witte nagels laten je te veel op een ijsprinses lijken en komen nogal extreem over. Paaseipastels zijn dan weer veel te meisjesachtig. Kies voor blauwe nagellak met koele tonen van wit en grijs. Of probeer turkoois of bleekblauw. Vermijd metallictinten: die kunnen te ouderwets aanvoelen.
   
Middernachtblauw

Zwarte nagels zijn een altijd hippe optie, maar als je dat te extreem vindt, dan is middernachtblauw het perfecte alternatief. Middernachtblauw heeft meer diepte en dimensie dan een eenkleurige zwarte nagellak, vooral bij fel licht.
   
Feloranje

Oranje en koraal hebben een retro kantje, feloranje nagellak is een topper! Natuurlijke citrustinten staan fantastisch bij een gebruinde huid en regenboogkleurtjes, maar ze doen het ook prima naast herfstbruin en mosgroen.
   
Perzik

We hebben niks tegen roze, maar perzik is meer de oudere, verfijndere zus van roze. Oké dan, perzik is het nieuwe roze. Perzikkleurige nagels lijken langer en doen je er sober elegant uitzien. Ze staan trouwens fenomenaal bij een zwarte jurk of vestje.
   
Muntgroen

Sinds Chanel in maart 2009 zijn modellen op de catwalk stuurde met muntgroene nagels (en een massale nagelhysterie veroorzaakte later dat jaar toen hun 'jade'groene lak ongeveer één minuut te koop was), is muntgroene nagellak helemaal hot. Fantastisch, want de koele munttint voelt perfect aan op een sneeuwdag, maar ook in combinatie met een bikini op het strand.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279