0% nachtrust, 100% uitstraling

0% nachtrust, 100% uitstraling

We hebben het allemaal wel eens meegemaakt. Laat uitgeweest met vrienden, midden in de nacht uit bed voor een huilende baby, te veel cafeïne in de namiddag. Allemaal situaties die ons broodnodige slaapuurtjes kosten en ons er ’s ochtends een stuk minder aantrekkelijk doen uitzien. Benieuwd hoe je die donkere kringen, gezwollen ogen en bleke huid kwijtraakt?


Snel aan de slag
Zorg voor 20 minuten stevig oefenen of cardiotraining. Wellicht het laatste wat je wilt doen na een hevige nacht, maar het geeft je wat kleur omdat het de bloeddoorstroming versnelt.

Hydrateer! Als je 's ochtends koffie drinkt, let dan op. Koffie kan vochtafdrijvend werken en nog meer uitdrogen. Drink genoeg water, met wat citroen of limoen erin.

Probeer een koud compres voor gezwollen ogen: koude komkommers of katoen gedrenkt in afgekoelde groene of zwarte thee. De tannines en cafeïne verhelpen gezwollen ogen (én je ziet er meteen wat glamourous uit terwijl je herstelt).

Tijd om je huid te verwennen
Scrub je huid grondig om dode huidcellen te verwijderen en de bloeddoorstroming te versnellen. Op die manier krijgt je huid de volheid die ze normaal krijgt door de verjongende cyclus van de slaap.

Als je wat meer tijd hebt, kun je munt of een paar zakjes kamillethee in heet water stoppen. Gebruik dit water om je gezicht te wassen.

Bewaar een oogcrème in de koelkast. De kou helpt gezwollen ogen te verminderen. En het voelt gewoon ook zalig om koude oogcrème aan te brengen!

Als je het beu bent om water te drinken om te hydrateren, probeer dan eens wat vers fruit.

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Je wilt ook dat je huid goed gehydrateerd is aan de buitenkant. Kies voor een hydraterende toner en moisturizer.

Een goede voorbereiding/Een gewaarschuwde vrouw...
Sla een voorraad melatonine in om je te helpen met je slaapcycli.

Als je thuiskomt na een lange nacht, bereid dan al je morning after remedie voor. Zakjes groene thee die je eerst gestoomd hebt en gekoeld in de koelkast of diepvriezer kunnen op de oogzone aangebracht worden om de zwellingen te verminderen met natuurlijke cafeïnecomponenten. Als al de rest mislukt, dan heb je nog een optie, concealen.

Start met een moisturizer geschikt voor jouw huidtype. Breng daarna een verstevigende oogcrème aan die ook goed is voor donkere kringen.

Donkere kringen kun je verbergen met een gele concealer.

Wat oogmake-up betreft, is een lichte oogschaduw het beste. Een met een lichtreflector is nog beter. Witte eyeliner kan ook helpen het wit in je ogen witter te maken als ze wat bloeddoorlopen zijn. Je huidkleur ziet er stralend uit na een douche en 20 keer (touwtje)springen. Ook wat foundation en roze blush bovenaan je jukbeenderen geven kleur.


Ontdek al onze mode & beauty tips op Style United

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Lekker in het Leven
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279