Schoonheidsgeheimen van sterren: Jennifer Lopez

Beauty
2/10/2018
Een atletisch figuur, haar om van te dromen en een prachtige teint: J-Lo heeft haar schoonheidsgeheimen gedeeld met Claire Baldewyns, journaliste bij Gala. Ontdek al haar tips om haar uiterlijk van 'bomba latina' te behouden, maar vooral wat je zelf eenvoudig thuis kunt doen!

Het is de actrice en zangeres Jennifer Lopez die ons haar schoonheidsgeheimen verklapt. Ontdek hier de kostbare schoonheidstips van een superster!

Schoonheidstip van een superster voor de huid
Schoonheidstip van een superster: om haar stralende gezicht te bewaken, houdt de Amerikaanse filmster er een goede dagelijkse hygiëne op na: "Ik slaap minstens acht uur per nacht, hydrateer zoveel mogelijk en vermijd alcohol, tabak en zon". En thuis laat J-Lo haar huid rusten: "Het gebeurt dat ik me helemaal niet opmaak. Zodra ik een vrije dag heb, laat ik mijn lichaam uitrusten." Uiteraard met een goede laag vochtinbrengende crème op het gezicht!

Schoonheidstip van een superster: om de huid te reinigen, breng je zachtjes tikkend met je vingertoppen acaciahoning aan op je gezicht. Die laat je enkele minuten inwerken en spoel je af met zuiver water. De honing werkt als een masker en verwijdert alle onzuiverheden. 

Schoonheidsgeheim van een superster voor de make-up
Schoonheidstip van een superster: Bambi-ogen, een smetteloze teint, buitengewoon rode lippen: de zangeres en actrice gaat voor een glamoureuze en verfijnde make-up die nooit té is. Daarnaast vindt ze dat het allemaal een kwestie is van karakter: "Ik ga uit van het principe dat het de innerlijke schoonheid is die je doet stralen. Schitteren op de rode loper is een kwestie van innerlijke gesteldheid. Ik concentreer me op positieve gedachten, op mijn dagelijkse pleziertjes."

Schoonheidstip van een superster: kies een concealer die een halve tint lichter is dan je huid om je blik op te lichten. Test een foundation uit op je neusbrug of op de binnenkant van je duim om de goede kleur te vinden! 

Schoonheidstip van een superster voor het haar
Schoonheidstip van een superster: vergeet agressieve technieken en producten, J-Lo beschermt en verzorgt haar haar: "Ik laat mijn haar ademen! En mishandel het niet langer. Gedaan met coupe soleils en pijpenkrullen, ik borstel het regelmatig en breng maskers aan."

Schoonheidstip van een superster: meng twee eetlepels rum in je haarverzorging om het haar te verstevigen. Om het haar niet kwetsbaar te maken, gebruik je een föhn met instelbare temperatuur, een hittebeschermende crème vóór het föhnen en een borstel met everzwijnhaar om het haar zacht te borstelen. 

Schoonheidstip van een superster voor de lijn
Schoonheidstip van een superster: om haar mooi gewelfde en goddelijke lichaam in vorm te houden, sport J-Lo elke ochtend 45 minuten en danst ze elke dag. Nog een geheim? Gezonde voeding: "Als ik me laat verleiden voor een pizza of hamburger met frietjes, let ik de volgende dag extra op en hou mezelf onder controle." En om te ontspannen neemt ze een bad met zeep in alle kleuren van de regenboog en veel bubbels. 

Schoonheidstip van een superster: 30 minuten intensief wandelen (verbruik 4 kcal/min) per dag volstaan. Hoe doe je dit in het dagelijkse leven: ga naar je collega's toe om met ze te praten en gebruik de middagpauze voor een wandeling of om te gaan shoppen. Stap een halte vroeger uit als je het openbaar vervoer neemt, of parkeer wat verder. Voor meer resultaat span je je buikspieren en billen!