Hoera!

hooray

Je bestelling is geplaatst. We hebben je een e-mail gestuurd.

Dichtbij

Mijn mandje

Uw monsters

Kies een monster om te bestellen

cashback

Bekijk de beschikbare aanbiedingen op maat voor u!

Selecteer uw verzendadres

Mooie benen, het ultieme verleidingsmiddel

Aangeboden door Venus
mooie-benen-het-ultieme-verleidingsmiddel
0
Zin in mooie, gladde benen? Pas deze schoonheidsroutine toe voor benen die zo zacht als zijde aanvoelen en perfect gehydrateerd zijn.

Dit zijn enkele tips en geheimpjes voor mooie, gladde benen.

Vrouwen communiceren soms makkelijker met hun lichaam dan met woorden, want gebaren, houdingen en de manier waarop je beweegt en je kleedt zijn een statement op zich. Dat is waarom je absoluut moet werken aan mooie benen: in een context van non-verbale communicatie het meest doeltreffende verleidingswapen van vrouwen!

Een schoonheidsritueel voor mooi verzorgde benen

Onwillekeurige bewegingen, zoals het kruisen van je benen, zijn typisch vrouwelijk trucjes om de aandacht van mannen te trekken. Hoe krijg je mooie benen? Om nog sterker de nadruk te leggen op de lijn van je benen en hun vrouwelijkheid is perfecte ontharing essentieel. Daarvoor gebruik je een Venus scheersysteem, want dat is de snelste, eenvoudigste en goedkoopste oplossing. Deze stappen moet je volgen om mooie gladde benen te krijgen voor een bijzondere gelegenheid, en zelfs voor een doodgewone dag:

  • 1. De avond vooraf scheer je je benen wanneer ze nog vochtig zijn onder de douche of in bad: warm water ontspant de huid en maakt ze iets minder gevoelig.
  • 2. Voor je met het scheren begint, smeer je op je benen een scheercrème of gel uit. Een scheergel zal de haartjes hydrateren, zodat je ze makkelijker kunt scheren. Hij bevat glijmiddelen die ervoor zorgen dat het scheermesje zachter over de huid strijkt.
  • 3. Scheer eerst in de richting van de haargroei en daarna, voor een nauwkeuriger resultaat, in de omgekeerde richting. Spoel de scheerzone met koud water om de huidporiën weer te sluiten.
  • Dep de huid van je benen zachtjes droog om er vervolgens een hydraterende crème op aan te brengen.

Ziezo, nu heb je perfect onthaarde, gladde benen!

En jij, wat zijn jouw tips voor mooie, zijdezachte benen?

0

Je reactie toevoegen

Beheer Cookies