Hoera!

hooray

Je bestelling is geplaatst. We hebben je een e-mail gestuurd.

Dichtbij

Mijn mandje

Uw monsters

Kies een monster om te bestellen

cashback

Bekijk de beschikbare aanbiedingen op maat voor u!

Selecteer uw verzendadres

5 tips voor mooie, verzorgde handen

5 tips voor mooie, verzorgde handen

0
Je handen verwennen en zacht maken... Dat kan! Ontdek deze tips voor nieuwe gewoonten om dagelijks zorg te dragen voor je handen.

Het huishouden en klusjes met producten die de huid uitdrogen, maar ook de zon, zout water en temperatuurswisselingen kunnen je handen beschadigen en uitdrogen …

Hier volgen enkeleschoonheidstips speciaal voor handen, zodat je kunt zorg dragen voor je handen in alle omstandigheden!

Handverzorgingstip 1: beschermende handschoenen

We doen haast constant een beroep op onze handen en soms geven we ze een ruwe behandeling … Dat kan gevolgen hebben voor de huid. Omdat het beter is te voorkomen dan te genezen, denk je aan een goede bescherming voor je handen! Handschoenen zijn dan ook je beste vrienden. Ga je schoonmaken? Trek dan rubberen handschoenen aan om elk contact met de schoonmaakproducten te vermijden. Ga je in de tuin werken? Trek dan werkhandschoenen aan om schrammen te vermijden! Is het ijzig koud weer? Met een paar wanten of handschoenen blijven je handen lekker warm. Gebruik zo veel mogelijk producten die de huid respecteren. Bijvoorbeeld, wanneer je een handwasje doet, kies dan een Lenor wasmiddel voor kleding die subtiel geparfumeerd is, terwijl je de huid van je handen spaart en zacht houdt.

Handverzorgingstip 2: reinigende zeep

Het kan niet vaak genoeg worden gezegd: je handen regelmatig met zeep wassen is essentieel. Telkens wanneer je deurknoppen, schakelaars of liftknoppen aanraakt, kom je in contact met microben. Om je handen schoon te houden, was je ze diverse keren per dag, vooral voordat je iets eet. Bovendien verwijder je met zeep alle inktvlekken en ander vuil: ideaal voor mooie handen!

Handverzorgingstip 3: een peeling voor zachte handen

Er gaat niets boven een peeling voor mooie handen! Die koop je in de winkel of maak je zelf. Als je liever een zelfgemaakte peeling probeert, meng dan een plantaardige olie of honig met bruine suiker en citroensap. De plantaardige olie of honig maken je handen zacht. De bruine suiker helpt bij het verwijderen van dode huidcellen. En het citroensap laat je nagels mooi glanzen. Deze peeling voor je handen is makkelijk toe te passen: breng hem aan en masseer in draaiende bewegingen. Na een minuut of twee spoel je hem weg met lauw water. Deze handverzorging pas je ideaal gesproken een keer per week toe.

Handverzorgingstip 4: vocht inbrengende crème

Hoe krijg je zachte handen? Door ze te hydrateren natuurlijk! Zorg dat je altijd een tube vocht inbrengende crème voor je handen bij je hebt. Vergeet je handen vooral niet in te smeren, zodra je voelt dat ze het nodig hebben. Hydrateren doe je ook van binnenuit: drink daarom elke dag voldoende water. Niet alleen je handen, maar je hele lichaam zal je dankbaar zijn!

Handverzorgingstip 5: manicure voor betoverende handen

Aan de toppen van je vingers zitten je nagels! Een manicure voor mooie handen is een moment dat je jezelf af en toe best cadeau mag doet. Het is ook de gelegenheid om je favoriete nagellak aan te brengen. Rood, turkoois, paars of ... alle kleuren van de regenboog, als je daar zin in hebt! Zoek je inspiratie? Ontdek dan hoe je een tiptop French manicure doet.

En jij, heb jij tips voor handverzorging?

0

Je reactie toevoegen

Beheer Cookies