5 schoonheidstips voor de zomer

Beauty
8/05/2019
Wil je er deze zomer helemaal op je best uitzien en schitteren op de vakantiefoto’s? Volg dan deze 5 essentiële stappen in je beauty routine voor deze zomer.

Schoonheidstip zomer nr. 1: een stralende glimlach!

Een dagje aan het strand, vakantie met je familie… die momenten wil je natuurlijk vastleggen op foto's! De beste manier om zeker te zijn van een stralende glimlach is te kiezen voor een elektrische tandenborstel. De elektrische tandenborstel Oral-B Genius 8000 is goedgekeurd door de tandartsen: door de juiste combinatie van trillingen en poetsdruk verwijdert hij tot 100% tandsteen meer dan een gewone manuele tandenborstel. Je kunt hem via Bluetooth verbinden met de Oral-B app op je smartphone om jouw eigen manier van tandenpoetsen te evalueren. Het pluspunt? Hij komt met een reisetui waarmee je niet alleen je tandenborstel maar ook je smartphone kunt opladen… zo, dat is alweer één ding minder om in je make-up koffer te stoppen.

Schoonheidstip zomer nr. 2: je huid zacht houden

Een duik nemen in het zwembad of zonnebaden aan de rand van het water, ja… maar uren in de badkamer doorbrengen om je voor te bereiden, dat niet! Om in een oogwenk een zijdezacht huidje te krijgen en oksels en benen die klaar zijn voor de bikini stop je een wegwerpscheermesje in je toilettas. En vergeet na het scheren vooral niet je huid te voeden met een hydraterende crème.

Schoonheidstip zomer nr. 3: geen knopen in je haar

Het zoute zeewater, de wind, het chloor in zwembaden en de zon dragen jammer genoeg bij tot het uitdrogen van je haar. Resultaat? Ze worden onhandelbaar door de onvermijdelijke knopen. Daarom mag je niet op vakantie vertrekken zonder een voedende conditioner meer te nemen. Gebruik hem ook voor de kinderen na een bezoek aan het strand, zo vermijd je traantjes wanneer je hun haar borstelt!

Schoonheidstip zomer nr. 4: je haar verzorgen

Is je haar uitgedroogd door de hittegolf? Bij warm weer hebben ze extra verzorging nodig, vooral als je haar gekleurd is. Kies daarom voor een herstellende shampoo die je haar grondig zal voeden en verzachten, en je haarkleur beschermen.

Schoonheidstip zomer nr. 5: een frisse kleur in je gezicht!

In de zomer kies je voor een zo eenvoudig mogelijke verzorgingsroutine: een lichte hydraterende dagcrème zonder olie zal je poriën niet verstoppen. Maar kies een crème met een beschermingsfactor, wil je je huid beschermen tegen de zon. Niet alleen bescherm je jezelf op die manier tegen zonnebrand maar ook tegen vroegtijdige veroudering van je huid. Bovendien geeft deze crème je huid de nodige antioxidanten en vitamines. Het resultaat? Van 's morgens tot 's avonds een mooie, frisse teint!

En jij, wat zijn jouw schoonheidstips voor de zomer?