The Aussie story

Beauty
5/10/2018
Wanneer je aan Australië denkt, dan denk je meteen aan de levendige stad Sydney, kangoeroes, prachtige natuurverschijnselen als de Great Barrier Reef en de Blue Mountains, popsterren als Kylie Minogue en Natalie Imbruglia, vintage mode, Crocodile Dundee, blonde surfhunks en gespierde lifeguards. Nu wordt dit rijtje aangevuld met Aussie! Nederlandse Beauty Junkies: eat your heart out! Aussie is een haarverzorgingsproduct, dat geïnspireerd op Australische invloeden, zorgt voor een ultiem gevoel van vrijheid, ontspanning en fun. Verwen je haar met Aussie en ‘seize the day’!

Jump for Joy! Aussie heeft veel voor jou in petto! Aussie heeft in totaal 14 verschillende shampoos en conditioners. Iedere fles is gevuld met eeuwenoude Australische ingrediënten die wonderen doen voor het haar. Neem bijvoorbeeld avocado olie; het helpt het haar zacht en soepel te maken. En wat denk je van olie uit een wilde perzikpit, die de natuurlijke vochtbalans van het haar helpt te behouden, of de Kangaroo Paw flower die het haar extra glans geeft? Fieuw! Blijkbaar zijn de wonderen de wereld nog niet uit...

Wat is er zo uniek aan Aussie?
De Aussie haarverzorgingsproducten onderscheiden zich door de Australische natuurlijke ingrediënten, die samen met Aloë Vera zorgen voor een zeer diepe, intensieve voeding en verzorging van het haar echter zonder het zwaar te maken. Deze unieke lichtgewicht voedende formule verbeterd de hanteerbaarheid van het haar, wat duidelijk zichtbaar is in het eind resultaat. Het is zachter en valt soepeler dan voor het gebruik van de Aussie producten.

Wat is het voordeel van het gebruik van een lichtgewicht conditioner formule vergeleken met een ‘gewone' formule?
Het is eigenlijk heel simpel: je haar krijgt alle voordelen van een diepe voedende verzorging - het is beter hanteerbaar, makkelijker te stylen en valt soepeler - maar tegelijkertijd wordt het niet zwaar of slap. Je haar gaat dus niet ‘hangen' als het ware. Dit is vooral belangrijk voor Europees, en dus ook Nederlands, haar omdat dit in vergelijking met andere werelddelen, dunner en ‘lichter' is. Kortom, een lichtgewicht formule geeft wel alle voordelen van een intensieve conditioner, maar behoudt ook de natuurlijke levendigheid en vitaliteit van het haar.

Waarom zijn bepaalde Australische ingrediënten gekozen?
De belangrijkste reden voor het selecteren van de typische Australische ingrediënten in de Aussie producten is de ‘historische waarde' die deze ingrediënten stuk voor stuk hebben. Deze ingrediënten staan vaak al jaren, soms zelfs eeuwen, bekend om hun voedende, verzorgende, helende of oppeppende werking. Samen met Aloë Vera, vormen deze ingrediënten een unieke, zachte blend die elk een unieke werking hebben op het haar.

Wat zorgt voor die unieke, zoete geur van Aussie? Het is bijna zo zoet als kauwgom...
Het verkrijgen van een specifiek parfum is nooit gemakkelijk... Er kunnen honderden ingrediënten zijn die een parfum definiëren. De specifieke geur van de 3 Minute Miracle Reconstructor (welke bijna zo zoet is als kauwgom) wordt vooral gevormd door fruit extracten en Australische munt. De onderscheidendheid van het parfum is voor Aussie ontzettend belangrijk, sinds de eerste creatie van de 3MM Reconstructor in 1979, is deze geur vrijwel niet gewijzigd. We doen er dan ook alles aan om deze onderscheidende geur te behouden zodat je een echte Aussie experience kan ondergaan in de douche en daarna.

Wat zorgt er dan voor dat die geur als het ware in mijn haar blijft hangen?
Elke unieke Aussie parfum is opgebouwd uit drie ‘tonen', de bovenste tonen zijn degene die je ruikt als je de fles opent en wanneer je je haren wast onder de douche. De middelste tonen zorgen voor de subtiele geur na het douchen, bijvoorbeeld tijdens het drogen of in de buitenlucht. De onderste tonen, uiteindelijk, zorgen voor die subtiele vlaag van heerlijk parfum wat als het ware in je haar blijft hangen tussen de wasbeurten door.

Wat is het verschil tussen de conditioner en de 3 Minute Miracle Reconstructor? Is het gewoon een "zwaardere" conditioner?
We zouden de twee producten niet zo onderscheidend maken als ze hetzelfde zouden zijn! Het zijn echt 2 verschillende formules met een eigen compositie van voedend, verzorgende ingrediënten, welke ook daadwerkelijk een verschillend effect hebben op je haar. Beide formules zijn lichtgewicht formules en zorgen ervoor dat je haar niet zwaar wordt na gebruik. De fysieke samenstelling van de 2 formules is ook zichtbaar anders, de 3 Minute Miracle formule is iets dikker, waardoor hij makkelijker in je haren kan blijven ‘plakken 'wanneer je deze laat inwerken. De formule van de 3MM geeft iedere individuele haar een ware oppepper, een soort vitamineboost, terwijl de conditioner ervoor zorgt dat je haren iedere wasbeurt gevoed, verzorgd en makkelijk te behandelen zijn.

Hoe worden de natuurlijke Australische ingrediënten gemixt met traditionele ingrediënten?
Alle ingrediënten binnen elke afzonderlijke Aussie formule heeft een eigen functie. Ze zijn of geïnspireerd op natuurlijke Australische ingrediënten, of ze dienen als een soort ‘verbindingsmiddel' tussen deze ingrediënten om ze op de best mogelijke manier samen te laten werken. Dat de ingrediënten samen je haar op de meest optimale manier dienen te voeden en verzorgen zonder dat het zwaar wordt staat altijd voorop.

Er zitten oliën in de formules, betekent dit dat mijn haar er vet van wordt?
De oliën in de Aussie formules zijn zorgvuldig geselecteerd, en maken het haar zeker niet vet omdat de volledige compositie van alle ingrediënten samen zorgt voor het gewenste eindresultaat. De oliën zijn als het ware nodig om de andere ingrediënten op de meest optimale manier samen te laten werken. De combinatie van de juiste ‘schoonmakende' ingrediënten met verzorgende en voedende extracten zoals oliën zorgen voor het allerbeste resultaat.

Waarom moet de 3 Minute Miracle Reconstructor 3 minuten intrekken? Wat gebeurt er in die tijd?
De rijke, voedende en iets dikkere formule van de 3MM bestaat uit zeer intensieve verzorgende en voedende ingrediënten. Deze geven iedere individuele haar de verzorging die het nodig heeft. Daar is wat tijd voor nodig! Tijdens deze 3 minuten krijgt de formule de kans om daadwerkelijk iedere haar te bereiken en de ingrediënten te laten absorberen. Een superfijne vitamine boost in slechts 3 minuten dus.