Wat is de ideale conditioner voor jou? Doe de test!

Beauty
22/04/2021
Je houdt van haar zonder knopen, maar je denkt dat conditioner je haar vettig of zwaar maakt? Ontdek hier de conditioner die bij jou past.

 1. Je droomt van …
  A. Glanzend haar met veel volume.
  B. Zijdezacht haar, zonder roos.
  C. Lang, zacht en sterk haar.

 2. Je hebt last van schilfertjes …
  A. Af en toe, bij de haarwortels.
  B. Altijd, ik kom er maar niet vanaf.
  C. Nooit.

 3. Onder de douche hou je ervan …
  A. Te ontspannen met producten die heerlijk naar bloemen en planten ruiken.
  B. Je hoofdhuid te verwennen met een massage. Want een gezonde hoofdhuid is de basis voor mooi haar!
  C. Uit volle borst te zingen terwijl je je haar een luxueuze behandeling geeft. Maar dat moet niet te lang te duren!

Resultaat:

Je hebt vooral A gekozen:

Als je meer volume wil, dan is de Herbal Essences Volume conditioner met White Grapefruit & Mosa Mint ideaal voor jou! De conditioner is samengesteld in samenwerking met de Royal Botanic Gardens in Kew, een wereldwijde autoriteit op het gebied van plantkunde en de plek waar de de plantaardige ingrediënten voor de Herbal Essences shampoos vandaan komen. Deze conditioner verzacht je haar zonder het te verzwaren.

Je hebt vooral B gekozen:

De Head&Shoulders Glad en Zijdezacht conditioner is de ideale verzorging voor jouw lokken. De lichte textuur hydrateert je hoofdhuid in alle zachtheid en bovendien versterkt de conditioner de antirooswerking van de Head&Shoulders Glad en Zijdezacht shampoo. Het resultaat? Een gezonde hoofdhuid en prachtig haar, zonder schilfertjes*!

*Tot 100% van de zichtbare roos, bij regelmatig gebruik. Bij 65 proefpersonen was 100% van de zichtbare roos verdwenen (klinisch onderzoek met 100 proefpersonen).

Je hebt vooral C gekozen:

Jij bent een echte Aussie-girl! Onthoud vooral dat jouw haar behoefte heeft aan een intense voeding. De intensieve verzorging van 3 Minute Miracle Reconstructor op basis van top-ingrediënten uit Australië helpt je hierbij. Je haar wordt diep gevoed en is in een mum van tijd zacht en glanzend.

En jij, welke conditioner past bij jou?