Partyproof kapsels

Beauty
6/05/2021
Je kapsel de hele avond lang perfect in vorm zonder extra inspanning? Wij leggen het je haarfijn uit!

Je hebt je haar net gewassen en verzorgd en gaat vanavond schitteren met een prachtige kroonvlecht. Maar uren zwoegen blijken voor niets geweest als je je even helemaal laat gaan op de dansvloer. Hoe voorkom je dit? En hoe zorg je ervoor dat je kapsel tot in de late uurtjes in orde blijft? Volg onze tips!


De perfecte knot:

Begin met een strakke paardenstaart boven op je hoofd. Daarna maak je een knot. Die kun je vastmaken met een extra elastiekje, maar vergeet zeker ook je spelden niet voor extra stevigheid. Eindig met wat haarlak om alles vast te zetten. Klaar!

Extra tip: Doe wat lak op een vinger om de babyhaartjes rond je voorhoofd weg te werken door ze glad te strijken.

Een strakke vlecht:

Zin in een kroonvlecht of een gevlochten knot? Gebruik wat kleine rubberen elastiekjes zodat de puntjes niet loskomen.

Extra tip: Elastiekjes kunnen in je haar blijven vastzitten en het beschadigen. Gebruik ze dus alleen bij speciale gelegenheden!

Zacht en glad:

Je wil niet dat je haar begint te krullen wanneer je net met die knappe jongen aan de praat bent. Geen nood, tal van sprays beschermen je haar tegen vochtigheid en krulletjes, of tegen de warmte van de stijltang.

Extra tip: Stijl je haar van boven naar beneden zodat je haarschubben zich kunnen sluiten. Werk met kleine haarlokken voor een piekfijn resultaat!

Speelse krullen:

Net als bij stijlen, moet je je haar ook tegen de warmte beschermen wanneer je krullen maakt. Gebruik schuim om je haar in model te brengen en het meer volume te geven.

Extra tip: Gebruik geen kam, maar je vingers om je krullen uit elkaar te halen om een poedelkapsel te vermijden.


En jij? Welke tips kun jij ons geven voor een makkelijk kapsel met woweffect?