Dit zijn dé kapseltrends van 2017

Beauty
5/10/2018
Haarinspiratie nodig? Wij verklappen je de 5 beste kapseltrends van het jaar.

Recht van de catwalk: deze 5 kapseltrends zijn het helemaal voor 2017. Eén ding hebben ze alvast gemeen: gezond haar is de basis van élke trend!

 

1. Zachte strandlokken

Wave

Beach waves horen in 2017 niet alleen meer thuis op het strand. Je ziet ze nu echt overal: van zomer tot winter. Je krultang heb je voor deze trend niet nodig, want het gaat om een losse en nonchalante krul. Jouw beach babe in een flesje: Aussie Miracle Beach Waves, met twee soorten zout die je haar een stevige textuur en matte finish geven.

Zelf aan de slag? Spray wat Miracle Beach Waves Spray op je haar, deel het in twee delen, draai ze in twee hoge knotjes op je hoofd en ga zo slapen. Ongeduldig? Spray de knotjes dan royaal in met haarlak en blaas ze droog met een föhn: je zachte krullen verschijnen vanzelf!

2. Extreme zijscheiding

Zijsteep

Je hebt een zijscheiding, en je hebt een zíjscheiding. In 2017 wordt de zijscheiding wat extremer. Zo creëer je extra volume op een natuurlijke manier, maar je kunt ook gaan voor een gladde look. Heb je een rond gezicht, laat dan een paar lokken los hangen om het zachter te maken. Aussie Frizz Miracle geeft je lokken alvast de juiste voorzet: het strijkt pieken glad en versoepelt pluizend haar.

3. Accessoires: more is more

Haal je innerlijke prinses maar naar boven, want dit jaar is het helemaal oké om een tiara in je haar te dragen. Wil je het wat minder royaal, dan kun je kiezen voor elegante haarspelden, bloemen, linten en zelfs haarjuwelen. Ook nog eens mooi meegenomen: accessoires zijn je redding bij elke bad hair day!

4. Comeback van de pony

Frou

Lang haar, krullend, steil of een bob: de pony is weer terug van weggeweest en past bij elk kapsel. Ideaal als je een lang gezicht hebt: de pony ‘breekt' de lengte wat.

5. XXL-haar

lang

Terwijl het de vorige jaren wat korter mocht, focust 2017 zich vooral op ultralange Rapunzel-lokken tot aan de heupen en zelfs langer. Op één voorwaarde tenminste: dat ze gezond zijn en glanzen. Verzorg je lange haar met de shampoo, conditioner en long conditioner van de Aussie Luscious Long collectie. Deze intensieve formule voor lang haar dringt diep in het haar en voedt het van wortels tot punten.