Bestrijd roos voor het verschijnt met Head&Shoulders

Beauty
4/05/2019
De DERMA & CARE-formule van Head&Shoulders is speciaal ontwikkeld om roos en schilfers op een effectieve wijze te voorkomen.Head&Shoulders verbetert zijn producten voortdurend. Ook aan onze efficiëntie werken we dag en nacht.

Innovatie zit dan ook in ons DNA. In de jaren ‘60 werkten onze oprichter, Dr. Parran, met zijn team meer dan 10 jaar aan de allereerste Head&Shoulders-formule.

Door het gebruik van nieuwe technologieën zijn onze shampoos en conditioners sindsdien voortdurend verbeterd. Het resultaat? Veel voordelen en groter gebruiksgemak.

De DERMA & CARE-formule behandelt de eerste tekenen van roos, zoals jeuk1, overtollig talg of een droge hoofdhuid. Zo bestrijd je roos nog voor het verschijnt.

Wat is er veranderd?

Onze formule is nu nog effectiever. En dat is fantastisch nieuws!

Al onze shampoos and conditioners bevatten nu een nieuw, beter oplosbaar actief ingrediënt.

Dit is een doorslaggevende verbetering! Nu kunnen we namelijk ook andere belangrijke ingrediënten, zoals vochtinbrengende middelen, in onze formule integreren.

Het resultaat? Nóg betere verzorging voor je haar en hoofdhuid. En onze producten zijn effectief tegen roos2, een vette of droge hoofdhuid en jeuk1.

Weg met overbodige ingrediënten

Head&Shoulders maakt van de samenstelling van zijn producten geen geheim. Onze gebruikers moeten de ingrediënten van onze shampoos en conditioners kunnen raadplegen. Je krijg bij ons dus een overzichtelijke lijst met de ingrediënten per product.

Trouwens: onze klanten geven steeds vaker de voorkeur aan producten zonder bepaalde stoffen, zoals sommige conserveermiddelen en kleurstoffen. Dankzij de huidige technologische ontwikkelingen zijn deze bestanddelen voor de meeste producten overbodig geworden. Daarom hebben we besloten om alle overtollige ingrediënten weg te laten.

Ons assortiment DERMA & CARE3 bevat vanaf nu:

  • Geen Parabenen
  • Geen Fosfaten
  • Geen Paraffine

Gewoon omdat ze niet meer nodig zijn.

De formule van onze conditioner is óók verbeterd

Onze shampoo en conditioner vormen samen het antiroos-duo bij uitstek. Ze helpen je de eerste tekenen van roos aan te pakken én je haar mooier en gezonder te maken.

Maar onze conditioner doet meer dan gewone conditioners. Andere conditioners verwijderen vaak de antiroos-ingrediënten van je shampoo. Onze conditioner versterkt juist de werking ervan. Dat komt omdat de formule van onze conditioner verrijkt is met actieve ingrediënten.

Onze conditioner zorgt dus niet alleen voor ultieme zachtheid: het effectieve werkzame bestanddeel verzorgt je hoofdhuid ook nog eens. Aan die formule hebben we jarenlang gewerkt. We hopen dat jij er net zoveel van geniet als wij.

 

1 Jeuk gerelateerd aan roos.
2 Tot 100% zichtbare roos bij regelmatig gebruik, bij 65 personen is 100% van de zichtbare roos verwijderd (klinische studie bij 100 personen).
3 Behalve de gamma’s Supreme en Men Ultra.