Zorgeloos in de zon

Zorgeloos in de zon

Voor velen is de zomer de fijnste tijd van het jaar. Zon, zee en strand lokken en het leven lijkt gewoon gemakkelijker. Bestond het probleem van beschadigd haar maar niet! Meer dan 70% van de vrouwen zegt dat hun haar ’s zomers door chloor en zon zijn glans verliest. Daar komt bij dat het haar uitdroogt en niet meer zacht en soepel aanvoelt. Het is daarom in de vakantie en tijdens de zomermaanden belangrijk om de verzorging van je haar aan te passen. Wella Professionals Sun biedt alles wat je haar nodig heeft om ook in de zomer verzorgd en verleidelijk glanzend te blijven.


Perfecte bescherming tegen UV-straling en een intensieve verzorging na het zonnen zijn de belangrijkste maatregelen voor mooi zomerhaar. De producten uit de Wella Professionals Sun lijn hebben daarnaast een verfrissende bloemen-fruitgeur die het zomer gevoel compleet maakt; voor verzorging die je met alle zintuigen ervaart. De lijn van Wella Professionals Sun bevat vijf producten die op verschillende behoeften en haartypen zijn afgestemd. De nieuwe ster uit de lijn is Sun Protection Spray voor fijn en normaal haar. Deze innovatieve 2-fasenspray vormt een gewichtloos beschermlaagje om het haar. De spray geeft een schitterende glans en beschermt de haarkleur tegen verbleken. Een vitaminencomplex hydrateert het haar.

Voor weerbarstig haar is er de intensiever voedende, beschermende Sun Protection Cream. Onmisbaar voor alle haartypes: Sun Hair & Body Shampoo, die het haar na een dagje in de zon ontdoet van chloor, zout en restanten van beschermingsproducten. Met Sun Express Conditioner met vitamine E maak je het haar weer heerlijk zacht en soepel. Na het zonnen zorgt Sun Hair & Body Hydrator voor hydratatie van haar en huid met een verleidelijke glans.

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

De producten van Wella Professionals vind je alleen in de Wella Professionals salons.

Wella Professionals Sun producten zijn verkrijgbaar vanaf €11,75 (adviesprijs).

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279