golvend-haar

De haartrend van het moment: golvend haar!

Vraag jij je ook af hoe sommige vrouwen aan zulk prachtig golvend haar komen? Lekker in het leven vertelt je hoe je in 4 stappen golvend haar krijgt!


Wat heb je nodig?

    • Een kam
    • Een ronde borstel
    • Een föhn
    • Een krultang

Stap 1
Was je haren met een shampoo voor fijn haar. Deze shampoo is speciaal ontworpen om je haar niet te verzwaren en het extra volume te geven. Hierna kan je nog een conditioner aanbrengen in je haar. Laat deze enkele minuten inwerken en spoel daarna uit.

Stap 2
Wring het water uit je haar en spilt het in twee gelijke delen met in het midden een scheiding. Breng een beschermde spray aan. Een dergelijke spray beschermt het haar tegen de hitte van föhn en garandeert glanzend gezond haar.

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Stap 3
Ga voor over hangen en borstel het haar van boven naar beneden om volume te creëren. Droog hierna het haar lok voor lok met de föhn.

Stap 4
Voor mooi golvend haar gebruik je een krultang. Krul van de puntjes tot halverwege het haar en laat het enkele seconden rusten voordat je het uitrolt. Breng wanneer je klaar bent wat haarspray aan op het bovenste gedeelte van het haar zodat het goed blijft zitten.

Wat is jouw geheim voor perfect golvend haar? Deel het met ons!

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...