WAVY…de frisse stijl voor coole meiden!

WAVY…de frisse stijl voor coole meiden!

WAVY…


Wat je nodig hebt:
- een kam
- een ronde borstel
- een föhn
- een krultang

Stap 1
Was je haar met een shampoo voor fijn haar (Aussie Aussome Volume shampoo). Deze formule is speciaal bedoeld om je haar te wassen zonder het te verzwaren, zodat je volume houdt. Als je haar beschadigd is, gebruik dan na het wassen een voedende conditioner (Aussie Aussome Volume conditioner). Laat de conditioner voor het uitspoelen een paar minuten inwerken.

Stap 2
Wring je haar uit, kam het en maak een scheiding in het midden. Spuit er vervolgens een warmtebeschermende spray op (Aussie Take The Heat Miracle Recharge). Deze spray beschermt je haar vóór het föhnen en geeft je lokken een prachtige glans.

Aussie Volume conditioner
Aussome Volume conditioner
(61)

Aussome Volume conditioner - Turn up the Volume !

Ontdek nu!

Stap 3
Begin te föhnen met je hoofd ondersteboven om je haar meer volume te geven, waarbij je het goed borstelt om het los te maken en volume te creëren aan de wortels.

Wikkel je haar lok voor lok om de borstel en föhn vanaf de wortels tot de punten voor een glad en glanzend resultaat. Föhn je haar vervolgens ook van bovenaf.

Stap 4
Pak een krultang voor een mooi wavy effect. Wikkel je lokken tot halverwege hun lengte om de krultang en houd ze zo een paar seconden voordat je ze weer afwikkelt. Om de golven te fixeren breng je een beetje haarlak aan (Aussie Volume + Hold Hairspray).

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...