wat-te-doen-tegen-roos

Wat te doen tegen roos?

Ben jij het ook zo zat dat je last hebt van roos? Ontdek hier de beste tips en oplossingen om roos zo snel mogelijk te bestrijden.


Wat te doen tegen roos? Hoe komen we zo snel mogelijk af van die schilfers op onze hoofdhuid die enorm jeukt en met witte vlokken je mooie outfit verpesten? Helaas is het bestrijden van roos en het onderhouden van een gezonde hoofdhuid niet zo eenvoudig als het lijkt. Roos kan veroorzaakt worden door oorzaken die niet direct met hoofdhuidproblemen te maken hebben. Daarnaast kan roos een boosdoener zijn waardoor haaruitval ontstaat en weten we soms zelf geen raad meer waar we moeten beginnen om roos te bestrijden.

Roos bestrijden: natuurlijke oplossingen

Zelfgemaakte middelen tegen roos van zachte amandelolie, salie, wijnazijn, brandnetels en andere wortels klinken een stuk beter dan het gebruik van agressieve ingrediënten. Maar helaas is nog niet wetenschappelijk bewezen dat deze natuurlijke middelen helpen, waardoor deze geen garantie voor succes zijn.

Ingrediënten die als effectief door de wetenschap worden gezien om roos te beschrijden, zijn de volgende ingrediënten:

  • Climbazole
  • Koolteer
  • Ketoconazol
  • Piroctone olamine
  • Zinkpyrithion
  • Salicylzuur
  • Selenium sulfide
  • Sulphur
Head&Shoulders Refreshing Tea Tree
Head&Shoulders Refreshing Tea Tree
(28)

Helpt je haar en hoofdhuid te verfrissen, zelfs op de warmste dagen

Ontdek nu!

Hoe bestrijden we roos voorgoed?

Wanneer deze ingrediënten niet helpen in de strijd tegen roos, kunnen shampoos met natuurlijke bestandsdelen verlichting bieden. Shampoo van Head & Shoulders bevat onder andere zink, waarbij al in meer dan 200 studies is bewezen dat zink tegen roos werkt. Zink werkt effectief tegen problemen van de hoofdhuid door zijn antibacteriële eigenschap.

Alleen het gebruik van een anti-roosshampoo zorgt er niet voor dat de roos verdwijnt. Gezond eten is net zo belangrijk als een anti-roosshampoo om roos te bestrijden . Probeer het haar niet te vaak te wassen of te borstelen, dan merk je al snel verschil wanneer je last hebt van roos. Het regelmatig schoonmaken van de haarborstel (of kam) kan het gebruik van de anti-roosshampoo ondersteunen. En ten slotte kan je roos verminderen door je stress niveau zo laag mogelijk te houden, door bijvoorbeeld meditatie of yoga te beoefenen. Met deze tips zal roos als sneeuw voor de zon verdwijnen.

Een doeltreffende shampoo die lekker ruikt?

Helaas staan anti-roosshampoos niet vaak bekend als shampoos met heerlijk ruikende geuren. Voor mensen die last hebben van roos is het belangrijker dat de anti-roosshampoo hun werk goed doet, waardoor de geur voor lief wordt genomen. Maar Head & Shoulders brengt hier verandering in. Met meer dan vijftig jaar aan deskundige ervaring op het gebied van roos bestrijding , maakt Head & Shoulders van anti roosshampoo een aangename beleving. Zowel doeltreffendheid en een lekker ruikende geur zijn twee eigenschappen van Head & Shoulders.

Ten slotte is de verrukkelijke anti-roosshampoo van Head & Shoulders een ontspannend momentje voor onder de douche. Naast de verfrissende geur, staat de appel symbool voor het verminderen en bestrijden van roos. Voordat anti-roosshampoo ontwikkeld was, werden namelijk voor de bestrijding van roos en schilfers producten als appelazijn gebruikt.

Heb jij ook goede oplossingen voor het bestrijden van roos?

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...